Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky,
tak nakonec letíme příští sobotu na Slunečné pobřeží do hotelu.
Mohla bych poprosit Vás kdo jste tam byli o veškeré info,třeba jak je to tam cenově,kde dobře vaří,kde se dají koupit plínky,kde jsou nějaké vychytávky pro malé děti---prostě cokoliv.
Moooooc díky!
Gabule
Ahoj Gabulko,
ja ti bohuzel neporadim, ale taky se letos chystame do Bulharska, takze taky uvitam nejake rady od tech co uz tam byli. Kamarad nam doporucil Primorsko, tak uvidime…
tak at se vam tam libi a hezky si to uzijte
![]()
Ahoj,
byli jsme loni na Sl.pobrezi. Byly jsem tam v druhe polovine cervence.
Jidlo je tam levne jidlo cca do 100kc. Jedli jsme prevazne zeleninove salaty, ale to byly opravdu velke porce.
Sklenicky jidlo tam stoji cca60kc, jogurty jsou v norme.Plinky jsou o neco drazzsi tusim 1ks/12kc. Ovoce drazsi nez u nas, ale neni to premrstene. Voda asi 16kc/1,5l.
Jezdi tam autobus-levny, chodi tam pruvodci, u ktere zaplatite je jedno jak dlouho, nebo kam jedete, plati se jednotna sazba.
To je tak v rychlosti vse, moje polovicka uz me odtud vyhani, potrebuje pracovat. Tak si to tam uzijte
Kac
Kac díky za info.
Jessy my byly dva předchozí roky v Primorsku a je to tam fajn,ale potřetí už jsem chtěla jinam ![]()
Určo si to tam užijete,plínky se tam dají koupit na kusy,příkrmy v lékárně a restaurace výborna Den a noc.
Gabka