Hledáme ZUBAŘE na Praze 2 nebo 3 přijatelnou cenu

13
9.6.06 15:49

Hledáme ZUBAŘE na Praze 2 nebo 3 přijatelnou cenu

Čau holky,
nevíte o dobrém zubaři na Praze 2 nebo Praze 3? Moje
doktroka jde na mateřskou a navíc jsem teď za 4 amalgámové
blomby zaplatila 2200 Kč (4× 550 kč). Je to hrůza jsem na mateřské,
zuby s kojením nějak čím dál horší a zdá se mi to děsně moc
peněz, navíc počítám, že jí to zaplatí i moje pojišťovna,
přestože jde o soukromou praxi. Už jsem se zkoušela ptát,
ale jsou tu v okolí ordinace děsně přeplněné. Nebo kdyby ty ceny
byly alespoň poloviční, tak to asi zkousnu.
Poraďte kam chodíte. A kam chodíte s dětmi? Malému budou 2 roky,
tak doufám, že ho tu v okolí taky někdo vezme!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7366
9.6.06 16:21

ahoj, ja tedy nejsem z prahy, ale tenhle tyden jsem byla u zubare, dostala jsem dve amalganove plomby a neplatila jsem nic. A na dverich mela napsany neco jako soukroma praxe nebo co… ale v prsze to asi chodi jinak. Kdyby ti nevadilo usti, jmenuje se Frycova, da se najit na seznamu, je uplne skvela, porad se smeje, jen se u ni tak hodinu ceka. Ale ma polepeny zdi v cekarne murphyho zakony a byla tam ted i pani s osmimesicni holcickou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
9.6.06 16:28

To je škoda, Ústí nad Labem je fakt z ruky … ale aspoň vím, že to je za ty blomby fakt moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7463
9.6.06 16:35

ahojky
ja chodim k zubarce na Prahu 3 , je soukromna, skoro pokazde mi vrta + injekce + blomba a neplatim nic, nastesti je i detska, takze nemusim hledat pro delfinka zubarku. Ale bohuzel ma total plno, sidli v Jeseniove ulici

market

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
9.6.06 17:24

Ahojky,
já tedy chodím k soukromému zubaři na Praze 6 a kromě porcelánové korunky (materiál) jsem neplatila ani halíř. Ani za amalgámové plomby ani za injekce. Bohužel co jsem porodila, jsem tam několikrát do roka.:( Nejlepší je se informovat předem, aby na vás nevysypal cenu poté co vše vyvrtá. :twisted: S Lucy chodíme do Stomacentra ve Vodičkově ulici a zatím jsme také nic neplatili. Ale taky jí zatím kromě prevence nic nedělali.:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
10.6.06 10:49

Díky holky. Napsala jsem si do Stomatocentra o ceník, tak uvidíme. Pokud mi může dát ještě někdo tip, budu ráda. Nevadí mi zaplatit nějakou tu stovku, ale tisíce za vrtání dvou zubů mi falt leží v žaludku :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
10.6.06 11:05

Ahoj,
já u zubařky v centru taky platím, ale to proto, že dává nějaký kvalitnější amalgán, normální plomby jí proplatí pojišťovna. Za tu lepší cca 500 odpovídá. Nedává Ti taky něco lepšího než standard? Zkusila bych se poptat u toho součastného zubaře. Najít nového dobrého levného a ještě v centru je myslím dneska celkem velký problém.
 Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
10.6.06 11:42

Já chodím k zubaři do Podolí. Za obyč. plombu platím 150Kč.Ale jinak nic. Injekce jsem nikdy taky neplatila. Je to takový starší pán, zubní chirurg a jsem s ním moc spokojená. Nevím jestli ještě bere,ale zkusit to můžeš.
ABADENT -MUDr. Pechman J. • 241432581 • Doudova 19 Praha 4 • 147 00 • PRAHA 4

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
12.6.06 15:12

Holky,
děkuji mockrát, snažím se stále někoho najít a pořád nic. Možná zkusím to Podolí, i když to mám příšerně z ruky. Magrato - můžeš mi prosím dát kontakt na paní doktorku v Jeseniovce? Zkusím, třeba by mě vzala. nepotřebuji péči nějak často, jen chci mít kam jít v případě problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
30.12.14 20:58

Ahoj, obnovuji tuto diskuzi. Nemáte někdo zkušenosti se zubaři na Praze 3. Nemohli byste mi napsat kolik tak kdo platíte za třeba větší bílou výplň a jak jste spokojeni. Moje zubařka jde teď do jiné ordinace.Jsem s ní moc spokojená ale v ceníku mají bílou výplň od 1800. Teď jsem platila skoro o polovinu méně (a co si budem povídat, na rodičovské moc peněz není…:-()

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová