Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky potřebuji poradit,
synovi se dělají kolem pusinky červené pupínky - udělá se jeden a do večera jich tam má deset. Máte s tím některá zkušenost a jak se toho zbavujete? Už jsem zkoušela všemožné. Dokonce jsem je i vyléčila a za dva dny je má znovu.
Ibu,
nám na takové různé vyrážky pomáhá Holtova mast. Sice děsně smrdí, jako asfaltka v létě
a dítě samo taky, ale pomáhá.
Nechceš se stavit na kožní? Pa M.
My to máme taky. Je to podle mě od slin, když je nestačím hned z brady utřít. Nám pomáhá dávat na noc obyč vazelinu. Ráno je to pryč. Jakmile ale zase začne přes den slintat a rozmazávat si to po bradě, je to nazpátek-:)) ale přes noc to vždycky zmizí.
Taky si myslím že je to od slin, Matyáš to má totiž taky, hlavně v chladnějším počasí. Zabírá nám na to nejlíp obyčejný jelení lůj za 12Kč. Takový ten velký, tlustý. Každou chvíli přemáznu a je klid. Tak ať se toho brzo zbavíte!
Katka
Ahoj,
našemu Kubovi se tyhle pupínky okolo pusiny začaly dělat asi před měsícem,když jsme začali s příkrmy.Nejdřív jsem je zvládla vyléčit jelením lojem.Jenže časem se mu to hrozně zhoršilo a už se mu pupínky slily v jeden veliký rudý flek.Má to na obou tvářičkách a na bradičce.Vypadá to strašně.Zkouším všechny možný mazadla a nic nezabírá.Příští týden pádíme na kožní a já se modlím,ať to není atop.ekzém
Kuba příšerně slintá a taky má reflux, tak doufám,že to má „jen“ podrážděné od agresivních žaludečních šťáv.
Přes noc se to krásně zklidní a ráno je krásnej,jenže padne odpoledne a slintá a slintá, do hodiny má rudou celou pusu ![]()
pa Yasmin