Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, plánovali jsme s mužem dovolenou u moře, ale protože máme letos tak nádherné léto zvažuji možnost zůstat tady v ČR.
Chtěla bych vyzkoušet pobyt na ekofarmě se vším všudy. Prostě takovou akční dovolenou s kydáním, jízdou na koni, kolech apod.
Internet je plný nabídek na takovou dovolenou, já bych ale ráda vaše osobní zkušenosti a tipy, pokud někdo na podobnou farmu zavítal. Máme devíti měsíční holčičku, takže i rady na co určitě nezapomenout se budou hodit.
Děkuju moc
Beckie, tý brďo, za tohle aj někdo platí? ![]()
Kdyby nebyla sezóna v plném proudu, tak tě pozvu k nám
a zadarmo ![]()
Sice to nemá nálepku „EKO“, ale normy by to možná i splňovalo ![]()
Představ si že jo…dneska se bohužel i za trošku přírody a venkovského života platí. Jsme přemýšleli, co letos s dovolenou a tohle je pro mě ideál. Ale ráda bych někam, kde si to budu opravdu moct užít a nemůžu si vybrat, tak jsem myslela, že někdo hodí tip a nic.
A Ty bydlíš na farmě. Fakt? Můj sen. Třeba jednou až něco vyděláme, tak našetříme na krásný domeček někde v klídku. Kde budu mít ovce, kozy, slepice, zahrádku a do města mě nikdo nedostane.
![]()
Beckie, bohužel bydlím ve městě, sice je to maloměsto, ale i tak mi tady něco chybí.
Můj to má jako práci.
Ale taky bychom chtěli časem někde spíš na samotu.
Ale docela jsem se tedy podivila, že jsou lidi, kteří to chtějí zažít jako dovolenou
![]()
Ona to není zas až taková slast obout gumáky, obléct montérky a jít nahánět do bláta stádo krav
![]()
JJ, Cappy, takoví jsou. Ono je to populární spíš v cizině než u nás. Ale dovedu si představit, že pro lidi, kteří tráví celé dny zavření v kanceláři u počítače, je to skvělé odreagování a relax.
Beckie, ona to nemusí být ani ekofarma, ale nějaký statek s možností ubytování?
My jedeme v srpnu na dovcu sem http://pension.vyjimecny.cz/index.html ale zapojovat se do niceho nebudu
Spis se mi to jen libilo, nez ze bych hledala kydani hnoje na dovcu, ale chapu, ze to muze pro nekoho byt zajimave. ![]()
Já bych ráda právě přímo na eko farmu, já vím, že si spousta z vás asi klepe na hlavu, ale můj velký sen je mít taky jednou takovou farmu, takže to za A pojmu jako malou exkurzi a za B pořád vymýšlím, jak tu dovolenou strávit něják aktivně, na kolo mě neužije, na vodu s malou si netroufnu, zvířata miluju, tak si říkám proč ne.
madi píše:
Ale dovedu si představit, že pro lidi, kteří tráví celé dny zavření v kanceláři u počítače, je to skvělé odreagování a relax.
Přesně tak, já teda v práci rozhodně nesedím u počítače, ale pracuju s lidma, takže když se vidím někde na statku u koní, je to pro mě balzám na duši.. ![]()