Naušničky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4610
17.7.10 17:47

Naušničky

Ahojky, zajímalo by mě jestli je normální aby u zlatých naušniček zčernala ta část naušničky která je v uchu. malá dostala naušničky od babičky a po cc 2 měsících nošení má obě naušničky takhle zbarvené jde to od skoro černe do červena ( spíš měděná ) sama naušnice nemám tak nemám s čím srovnat a zbylé tři děti jsou kluci!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
693
17.7.10 18:08

Ahoj Jani!
Aňulka má naušničky asi 3 měsíce, Dávali jsme naušničky až ve 4 měících. Naušničky jsou zlaté a trošku starší (asi 50 let). Měla je moje máma. Byla krásně vyčištěné a pěkné a také jí až skoro zčernaly ty části co má v oušku. Já jsem to připisovala věku naušniček. Nic jsem s tím nedělala. Mám v plánu je nechat tak cca za půl roku vyčistit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
17.7.10 18:35

ahojky…přesně jak popisuješ…tak naušničky občas vytáhnu a hadříkem na zlato přeleštím…ničím jiným mě to nejde…

Příspěvek upraven 17.07.10 v 18:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
17.7.10 18:35

podle me,pokud to nejde setrit hadrickem (spina), tak to nejni zlato. Ale mozna mam jen takove nerealne iluze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
17.7.10 18:41

Pudloslava -nejde to otřít obyč hadříkem a ani vodička na barevné kovy si s tím neporadí…jedině hařdík ze zlatnictví na zlato funguje :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4610
17.7.10 19:27

Holky jak píšete zkoušela jsem to setřít hadříkem obyč, ale nic pořád to tam je, už jsem si taky myslela že to asi neni zlato.
sylvajs a dá se ten hadřík sehnat třeba na netu? a kolik asi tak stojí. Moc děkuji. Za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
17.7.10 19:30

jana79 -já si myslím,že když zajdeš do jakéhokoliv zlatnictví a zeptáš,že budou mít…

http://www.ibeauty.cz/…zbozi-hadrik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
17.7.10 20:04

Nám se stalo to samé, náušničky září, ale ta část co je v oušku tak nám zčernala, ale my máme náušničky ješte v záruce, tak si to necháme vyčistit tam, kde jsme to kupovali. Jinak ty hadříky na to čištění seženeš v každém zlatnictví a výjde to určitě levněj i než přes net

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4610
18.7.10 09:25

Holky moc děkuju, určitě hadřík koupím. díky moc, my máme taky naušničky ještě v záruce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová