Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
bydlím v bytovém domě, ve kterém bychom rádi předělali elektrorozvody. Nelíbí se nám mj., že při rozsvícení svítí světla na schodišti v celém domě.
Nemáte někdo tip na elekrikáře, který by stál o zakázku? Dělala by se pravděpodobně až po prázdninách, momentálně shromaždujeme cenové nabídky. Pro představu, jedná se o 4-patrový nepanelový dům na severu Prahy.
Nevíte o někom? Děkuji.
Tohle jsme řešili zadáním poptávky na server k tomu určený. Nechci tu dělat reklamu, tak sem odkaz nedám, ale otevřete http://www.google.cz zadejte tam slovo poptávka a vyberte si.
Zkus pana Jiřího Volfa (777654266) … dělal nám úplně nově elektřinu v celém rodinném domě a je fakt moc šikovný.
Zrovna včera jsem posílala známým a kamarádům tip na můj nový objev - šikovného a hlavně ochotného elektrikáře. My jsme byli maximálně spokojeni. Takže to posílám i tobě, třeba se dohodnete.
Port Jaroslav
Elektrikář
Telefon+420 603 177 614
E-mail: jaroslav.port@seznam.cz
Adresa 149 00
Pna Volf skutecne je sikovny ale bohuzel vam udela jenmo tolik na kolik bude mit cas a pak se zacne vymlouvat ze ma strasne prace a odsouvat vas nakonec seznamu, budete se ho muset doprosovat aby prijel a neco udelal. Material bere standartne nejdrazsi a prodrazi tim vasi stavbu, jestli ho chcete pouzivat musite si domluvit cenu za praci a odelit material a radil bych vam koupit zvlast. pak mu platte vzdycky podle toho co udela protoze jinak vam zustanou nedodelky, nam dodelava elektriku uz pres rok a popravde uz mi dosla trpelivost a necham to dodelat nekoho jinyho. tak jenom pro vase info. pan volf zije porad ve svete kde se zakaznik doprosuje aby se necoho dobral.