Komplikace po nastřelení naušnic

14
15.7.10 20:42

Komplikace po nastřelení naušnic

Ahoj,
jaké máte zkušenosti s nastřelením naušnic? Právě se rozhodujeme, zda nastřelit či propíchnout jehlou.. Netlačil hrot naušničky třeba při kojení nebo spaní na boku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5597
15.7.10 20:48

my jsme nechali nastřelit, žádné komplikace nebyly a z toho tlačení jsem měla taky obavy, když jsem ten hrot vyděla, jak moc vyčnívá, ale terča nikdy neměla žádný otlak, tak asi dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
15.7.10 20:49

Já mám zkušenosti. A to takové, že je plánuju na podzim nastřelit i mladší dceři. Žádný problém jsme neměly, při nastřelení Anežka ani nepípla. Paní doktorka říkala, že se prý jen jednou stalo, že si holčička tu zadní část náušničky stáhla, takže ho pak hledali, aby ho nespolkla :nevim: . Ale já to zkoušela a měla jsem co dělat, abych to pak sundala, když jsme je měnili za zlaté. A nepamatuju se, že by si na náušničky Anežka sahala a tahala si za ně (dávali jsme jí je v cca půl roce).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
15.7.10 20:53

Taky mám s nastřelením dobrou zkušenost. Komplikace žádné při hojení ani jiné. Hrotu jsem se taky bála, ale otlak, odřeniny za ušima nemá, netahá si za ně, tak asi je to OK. Jinak pokud jde o spolknutí - to se může otevřít i normální náušnice a spolkne jí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
15.7.10 21:00

Díky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
15.7.10 21:04

Ještě jeden dotaz, kde jste nastřelovaly? Jsme z Prahy