Kde sedíš v autě?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6895
19.7.10 21:49

Kde sedíš v autě?

Chtěla jsem se zeptat,kde sedíte v autě?v zadu s dětmi,nebo ve předu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27259
19.7.10 21:53

Většinou ve předu a na delší cesty pokud spí tak ve předu a pokud je vzhůru a dělá bugr, tak vzadu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8444
19.7.10 21:53

Vzadu s malou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
19.7.10 21:54

ahojky, ja som pri malom sedela na skusku iba tie prve jazdy asi dve, ked bol velmi malicky, ci sa nieco nebude diat, odvtedy som stale v predu, kym nie je problem, ze by sme boli na dlhej ceste napriklad ku koncu, ked je mrzuty. Ked bol vo vajicku mali sme zrkadielko vzadu, odkial sme ho pekne videli, bolo to fajn, doporucujem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
19.7.10 21:54

Vepředu od malinka (páč často jezdim sama, tak to ani jinak nejde :mrgreen: ), ale když jsem jela s někým a byl vzhůru a nebyl ve své kůži, tak s nim vzadu, jinak ne …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
19.7.10 21:55

Ve předu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
19.7.10 21:56

Kdyz byl maly a neridila jsem, tak vzadu, ale nedelalo mi to nejak dobre, tak se naucil cca od 1,5roku tam byt sam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
19.7.10 21:56

Většinou s Natálkou vzadu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
19.7.10 21:57

Když byly děti maličké, ta vzadu, ale kolem půl roku jsem začala sedávat vepředu. Tak si děti i zvykly a nevyžadovaly mou přítomnost vedle nich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
19.7.10 21:59

Jezdila jsem vzadu, ale začlo se mi tam dělat špatně. Tak jezdím už hodně dlouho ve předu.

Zeptám se: jak jezdit se dvěma dětmi? Dát vajíčko do předu? Nebo na zadní sedadlo ke druhému dítku? Docela mne zaujalo řešení se zrcátkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
19.7.10 21:59

Tak to jsem ráda že nejsem sama kdo jezdí ve předu.švagrová totiž jezdí ještě vzadu a to jsou malému skoro 4roky!to zrcátko musím pořešit.taky jsem na to myslela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1458
19.7.10 22:00

já seděla ve předu,ale záleží jak se to tvému miminku bude líbit,náš prcek byl v pohodě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L-enny
19.7.10 22:05

jezdím stále vzadu. Čekáme druhé, takže už se nám dozadu vejdou jen autosedačky, tudíž budu muset jezdit jen vpředu a už teď si říkám, že to bude hrozný, nevidět na miminko, protože bude vlastně proti směru jízdy.....proto se díváme i po větším autě kam bych se dozadu vešla v pohodě i já…

• Citovat
  • Upravit
24837
19.7.10 22:07

Vepředu, bo vzadu a úplně vzadu je obsazeno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
19.7.10 22:14

Vždy ve předu. Buď na místě řidiče (nejčastěji) a nebo na místě spolujezdce (když jedem někam celá rodina a řídí manžel).

Protože často jezdím/řídím sama, tak jsem malýho ani na baviče vzadu nezvykala.

Mám také přídavné zpětné zrcátko natočené na malého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová