Kde sedíš v autě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28414
20.7.10 08:38

Většinou jsem řidič, s manželem spolujezdec sedící vepředu. Přidávám se k těm, kdo má vzadu zcela obsazeno a i k těm, kterým je vzadu zle :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3960
20.7.10 08:39

Jenom s Emi jsem jezdila dlouho vzadu. Kolem jejích 2 let vepředu. Teď máme vzadu děti 2, tak sedím vepředu. Ale stalo se už, že jsem se musela vešroubovat mezi dvě autosedačky dozadu,protože mrňous brečel a dcera řvala - „mamííí, on mi ŽVE do ucha“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
20.7.10 09:06

Vpředu, jako řidič nebo spolujezdec. Dcera vzadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3467
20.7.10 09:23

Od narození malé sedím ve předu. Nejčastěji jako řidič, takže to ani jinak nejde :-) Ale i kdyý řídí manžel, tak sedím jako spolujezdec, malá je zvyklá vzadu sama tím, že často řídím.
Na druhé miminko taky uvažuju o tom zrcátku,abych na miminko vzadu viděla :-) Vepředu u spolujezdce máme aerbeg, nejde vypnout, takže tam být prcek nemůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7857
20.7.10 09:30

Jedině vpředu. Vzadu bych si připadala jako retarda a taky by mi nebylo příjemné udělat z muže „šoféra“, co veze zákazníky :nevim:

Vy, co sedíte vzadu z důvodu, aby tam dítěti nebylo smutno - jak to děláte, když jezdíte jen vy a dítě? 8-o
Já jezdím s malým sama tak v 90%
Jinak upadnuté věci nebo vyžádané věci zvládnu podávat za jízdy ať jako samořidič, tak jako spolujezdec, takže to mi jako důvod taky nikdy nenapadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2532
20.7.10 09:38

Moje malá pořád jezdí v zadu sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřih.tterka
20.7.10 09:50

Tak já byla u obou dětí vzadu jen v den, kdy jsme jeli z porodnice. Od té doby vždy vpředu - buď jako řidič nebo jako spolujezdec. Děti se vždy v autě nějak zabaví - jako malé jsem je obklopila pár hračkami, a byl celou cestu klid - hráli si nebo spinkali. Občas byl i nějaký pláč (většinou ze vzteku), ale ten po pár minutkách ignorování :oops: přešel.
Ale mám sousedku, která byla s prckem vždycky v zadu - teď je prckovi šest let 8-o , ona si pořídila další mimčo a i přesto, že si udělala řidičák, tak nejezdí, protože by děti v zadu seděly sami 8-o 8-o 8-o
I když je fakt, že ona staršího kluka nepustí samotného ani na pískoviště, které má na zahradě pod oknem :think: :think: :think: - také podle toho to dítě vypadá, sám si dodnes nic nepřipraví, neuklidí, bez maminky neudělá ani krok a to jde v září do školy… :nevim: :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
992
20.7.10 11:17

Sedím vždy vepředu, protože jsem z 90 - 95% řidičem a když neřídím já, tak taky sedím vepředu. Jezdím dost často, tak je malej v autě jako doma. Mě vlastně ani nenapadlo sedět u něj vzadu a bavit ho. Dám mu tam hračky, teďka dosáhne na sluneční clonu na okno, tak s ní cvaká, kouká, pak většinou usne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
20.7.10 11:22

Vzadu mezi holkama, jen když jedem někam kousek, tak vepředu. Já se autem bojím, tak i proto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2921
20.7.10 12:31

Tak, ja budu vetsinou v roli ridice, ale i kdyby ne, budu sedet vepredu. Pochybuju totiz , ze bych se v te nasi 206tce naskladala mezi dve autosedacky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8444
20.7.10 13:32
vulpes píše:
Vy, co sedíte vzadu z důvodu, aby tam dítěti nebylo smutno - jak to děláte, když jezdíte jen vy a dítě? 8-o
Já jezdím s malým sama tak v 90%

Manža jezdí autem do práce, takže sama auto nemám. A když je doma a někam jedem, jedem všichni. A pokud řídím já, on si k malý vleze taky dozadu.

A zrovna tuhle neděli jsme ale jeli vepředu oba, koupili jsme totiž sušák na prádlo a ten se vešel jen na zadní sedačku vedle autosedačky (v kufru byl kočár), takže jsme byli nucení jet vepředu. A bylo to fajn, asi to postupně zas zavedem, aby si pomalu zvykla tam být sama. :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
20.7.10 13:36
vulpes píše:
Jinak upadnuté věci nebo vyžádané věci zvládnu podávat za jízdy ať jako samořidič, tak jako spolujezdec, takže to mi jako důvod taky nikdy nenapadlo.

Tak to jsi adept na to se někde vybourat, gratuluji :palec: :roll: Nemyslíš, zaplatíš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21575
20.7.10 13:42

janinko, já taky podávám všechno potřebné. ať už ze země, pokud bezpečně dosáhnu a nebo ze zásob na sedadle spolujezdce. a občas to nejde a je chvilku řev… takovéhle moralizování mám fakt ráda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7857
20.7.10 14:18
janinkaz píše:
vulpes píše:
Tak to jsi adept na to se někde vybourat, gratuluji :palec: :roll: Nemyslíš, zaplatíš :nevim:

Nedělá mi potíže za jízdy pustit pravou ruku z volantu, upažit (uchopit vyžádaný předmět) a následně zapažit (podat předmět dítěti) :lol: Pokud ty tohle nedokážeš, pak by mě zajímalo, jak řadíš?! 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2921
20.7.10 14:29
vulpes píše:
janinkaz píše:
vulpes píše:
Tak to jsi adept na to se někde vybourat, gratuluji :palec: :roll: Nemyslíš, zaplatíš :nevim:
Nedělá mi potíže za jízdy pustit pravou ruku z volantu, upažit (uchopit vyžádaný předmět) a následně zapažit (podat předmět dítěti) :lol: Pokud ty tohle nedokážeš, pak by mě zajímalo, jak řadíš?! 8-o

Myslim si,ze tady neslo o upazeni, ale spis o hledani veci,co spadly na zem a nesoustredenosti na jizdu,coz muze byt vazne nebezpecne,uz jen proto, ze reakce jsou pomalejsi, kdyz mas ruku vzadu a ne na radici pace..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová