Dovolená - neplacené volno
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
No nijak. Musite jit do prace a nebo nedojit a prijmout veskere komplikace, ktere s tim muzou byt spojeny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj, mam dotaz, nikdo z rodiny nebo známých tento problém neřešil a tak to zkusím zde. Podala jsem výpověď z PP a k 30.9.2020 mi skončí výpovědní lhůta, z tohoto důvodu se mi zkrátil nárok na dovolenou (s tím jsem počítala), ale problém je v tom, že mám zaplacený zájezd od února (nemohla jsem tušit, že v létě podám výpověď), stornopoplatek mi CK nevrátí. Chybí mi 3 dny, poslala jsem do práce písemnou žádost o neplacené volno… co když mi nevyhoví? Řešila jste některá z vás podobný problém, jak dále postupovat? Děkuji.
Zkus se domluvit se zaměstnavatelem na prescasu a ty tři dny si nadělej
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@malina83 píše:
Zkus se domluvit se zaměstnavatelem na prescasu a ty tři dny si nadělej
tak ono ne každé zaměstnání jde nadělávat
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@evulinda79 píše:
tak ono ne každé zaměstnání jde nadělávat![]()
Nechápu Tvou povýšenou reakci. @malina83 poradila, aby to zkusila. Ale možná víš, kde zakladatelka pracuje, pak jsi ale stejně mohla reagovat lépe, nemyslíš? ![]()
- Citovat
- Upravit
@malina83
Bohužel mi toto zaměstnavatel neumožní. Proto se snažím zjistit víc…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Černá vdova píše:
Nechápu Tvou povýšenou reakci. @malina83 poradila, aby to zkusila. Ale možná víš, kde zakladatelka pracuje, pak jsi ale stejně mohla reagovat lépe, nemyslíš?
to není žádná povýšená reakce, nýbrž pravda, málokteré zaměstnání se dá nadělávat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, mam dotaz, nikdo z rodiny nebo známých tento problém neřešil a tak to zkusím zde. Podala jsem výpověď z PP a k 30.9.2020 mi skončí výpovědní lhůta, z tohoto důvodu se mi zkrátil nárok na dovolenou (s tím jsem počítala), ale problém je v tom, že mám zaplacený zájezd od února (nemohla jsem tušit, že v létě podám výpověď), stornopoplatek mi CK nevrátí. Chybí mi 3 dny, poslala jsem do práce písemnou žádost o neplacené volno… co když mi nevyhoví? Řešila jste některá z vás podobný problém, jak dále postupovat? Děkuji.