Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Já bych se naopak bála k sobě a dítěti brát někoho cizího. Raději jen já a dítě, nebo někdo s kým se znám více osobně. On cizí člověk, se kterým nejsi na jedné vlně, může dovolenou otrávit všem.
Tak ono taky záleží, kam letíš. Směřovala bych dovolenou na oblasti, které jsou považované za bezpečné.
Tohle dělá jedna moje známá…že shání po inzerátech kohokoliv a ve většině případů to dopadne katastrofou
.
@1010 píše: Více
to se ani nedivím člověk, který musí parťáka na dovču každý rok shánět na fcb - to hovoří už samo za sebe..
to radši jako nezcestovalá zakladatelka se slušnou cestovkou, sama s dítětem.. na místě se dá seznámit, kolikrát si i to děcko najde samo někoho k sobě (když je extrovertní), já bych s neznámou osobou dovču netrávila ani zadarmo. Je to moc velký risk.
@Lucy75 souhlasím, cestovka je super nápad, obzvlášť pokud letíš teda poprvé, tak ti to určitě může pomoci být více v klidu, že je na koho se obrátit kdyžtak.
Ahoj, já taky někoho hledám k sobě, ale až na poslední týden v říjnu. Jak staré máš dítě?
@lucad77 píše: Více
Já jsem byla v půlce října na Maltě a bylo to moc fajn. Přes den teplo, večer to šlo níž a chtělo to už něco přes ramena ale pořád moc příjemně a aspoň se dobře grilovalo…
@Lucy75 píše: Více
Tak já taky nehýřím zástupama kámošek.
A ani nechci. Ale než s někým cizím, raději sama…
@lucad77 taky tepla…ne kafe ale příjemná. Osvezujici. Rozhodně se tam ale člověk neklepal zimou…
Jak staré máš dítě? Doporučila bych s cestovkou na Djerbu, hotel s dětským klubem ![]()
Ahoj,
Chtěla bych to zkusit ještě zde, na fb už jsem ve skupinkách, ale nechtěl by v říjnu někdo letět k moři?
Od 13-19 října
Nikdy jsem neletěla a docela se bojím letět poprvé do ciziny jen já a dítě.
Nebo letěl někdo takhle sám bylo všechno v pořádku