Dovolená s dvouleťákem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
279
5.8.24 14:51

Dovolená s dvouletakem

Ahoj rodinky, jak zvládáte dovolený s dvouletakem? Před třemi dny jsme odletěli do Španělska s dcerou 2r a já těhotná. No musím říct že je to za trest než dovolená za odměnu :) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7223
5.8.24 15:02

My dneska přijeli. Byli jsme ale tady v ČR. Většinu dovolené nám propršelo takže minus koupání. To nám udělalo trochu čáru přes. S ti. Jsme nějak moc nepočítali :,(. Ale moc překvapila. Dobře jedla, spala. Toho jsem se trochu bála ale fakt překvapila. Cestování autem zvládá od miminka na výbornou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
5.8.24 15:09

Jo no tak po ČR to je jiná, to si člověk dojede autem kam chce. My jsme u moře, takže střídáme jenom bazén a moře a to jí asi moc nebaví 🤣 i když nás dospělaky to moře taky moc nebaví. My jsme spíš na dovolený v Čechách, nebo někde kde se nevalime, ale něco děláme. My si tuhle dovolenou zvolili jako odpočinek, ale teď už víme, že pro odpočinek k moři už nepoletíme 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2948
5.8.24 15:10

Ja byla kdysi s dvouletakem, ale netehotna, u more a mela jsem nejlepsi vychytavku - byli jsme na nej 4 dospeli :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Pak s druhatkem v tomhle veku taky za ucasti sirsi rodiny, aby se ta pece mohla rozlozit…bo to nemuzes pustit z oci ani na vterinu, byli jsme u vody…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
5.8.24 15:14

@Beruska999999 přesně!!! To jsme s manželem říkali, že snad dovolená s více lidma :D to prostě ve dvou nezabavis :think: ona nevydrží prostě ani 5 minut sedět u jídla, ani se v klidu napít… Během sekundy by ji odnesla i vlna :zed: :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10819
5.8.24 15:15
@Belda01 píše: Více

A co pujcit si auto a nejake vylety?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
5.8.24 15:20

@Tarena no za tři dny odlétáme zase domů, též nás to napadlo, ale zruinovalo by nás to a nemohli bysme si už tady dovolit nic jiného 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2948
5.8.24 15:30

@Belda01 : tak synatory docela bavilo se hrabat v pisku, stavet hrady a tak…ale proste ta moznost se prostridat i ve vice lidech byla proste fajn :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
5.8.24 15:34

Proc za trest? Stretla se snad blahova ocekavani s realitou? Tak malemu ditezi vc vas by bylo mnohem lepe na koupalisti, krom toho tsm musi byt silena vedra, takze dalsi nesmysl jezdit v te nejvetsi vyhni na jih, vy muzete jet klidne v zari, rijnu, to je ve Sp. suprove a stale velmi teplo, ale uz ne tak silene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Qwerty987
5.8.24 15:34

Byli jsme na jaře a na podzim necháváme dvouletaka babičkam a jedeme sami :mrgreen: na jaře to totiž žádná dovolené nebyla :cert:

• Citovat
  • Upravit
7223
5.8.24 15:59

Já si myslím, že jet na víc jak 7 dní někam pryč je únavný jak pro rodiče tak to dítě. Nám už to poslední dva dny taky moc nespálilo. Výhodou bylo, že jsme byli na dvou místech a několika výletech. Jako zahraničí nás zrovna teď moc nelákalo. A troufnou si říct, že když, tak určitě ne na 10 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
5.8.24 16:13

Už mám děti větší. S dvouletým a miminem jsme byli na Šumavě, dělali jsme hodně vylet. Měli jsme skate ke kočárku a půjčenou krosnu.
Když byli mladší dva, tak Orlické hory. To jsme je na kočárek občas prostridali.
Záměrně jsem se vyhýbala ubytování s bazénem a vybíral ubytování banyfriendly, oplocené a s polopenzí. :mrgreen:

Jako nechápu hnát se s batoletem k moři v největší turistické sezóně. Bych jela v červnu nebo v září.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
5.8.24 16:22

My byly s dcerou jak měla necelé 2 roky v Řecku a bylo to skvělé, já jsem valeci typ u moře, takže dcera byla skoro pořád v bazenu a my se střídali a nebo usla ve stanu na pláži a to pak byla pohoda :D jen večer šla brzo spát, tak leda pohoda na balkoně. Ale aji jsme si delali menší výlety s kocarkem.
Ale teď má 3 a já jsem těhotná a zatim to zvládám tak, že je všechno pro mě za trest :D takže letos jen 5 dni v termalech a to vlastně taky celý ted plavala buď se mnou, nebo manzelem. Ale odpocate se necítím ani doma. Nějak si spíš neužívám to druhé těhotenství nemam na něj klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
5.8.24 16:22

Byli jsme s dcerou 2,5 roku a bylo to už super!
Ještě v zimě jsem si neuměla představit s ní absolvovat letadlo a moře, ale za toho půl roku je to mega rozdíl.
Ubytování jsme hledali pro dítě.
Bazénové hřiště, klasické hřiště, dětský koutek, animační program…
Doporučuji příště vzít prarodiče, s námi byli tchánovci a užili jsme si to všichni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2904
5.8.24 16:48

S dvouletym ditetem jsme byli na trech letnich dovolenych - dvakrat more tyden a dva tydny a jednu tydenni “poznavacku” - Toskánsko. Ta poznavacka byla trosku narocnejsi. Vybslancovat potreby 4 dospelych a ditete. Kazdopadne ty dalsi byly uplne v pohode. A to bych rekla, ze mame obcas spise maleho raraska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí