dovolená s mimčem 5 měsíců

ave
837
15.6.08 14:58

dovolená s mimčem 5 měsíců

Poprosím o radu všechny cestovatelky. Máme jet na konci srpna na dovolenou do Jeseníků - to bude maléme pět měsíců. Původně jsme tento rok dovolenou vůbec neplánovali, ale manžel dostal poukaz v práci a tak nám přijde škoda ho nechat propadnout. Ubytovaní budeme v hotelu, takže nějaká kuchyňka nebude k dispozici. Malý je na UM, tak by mě nejvíc zajímalo, jak to dělat s jídlem. Napadá mě vzít rychlovarnou konvici, ohřát vodu a pak do termostky. Anebo už dávat nějaké příkrmy?
Chtěli bychom také chodit na procházky, tak pokud má někdo odkaz na nějakou dobrou krosnu pro takhle malé mimčo, budu ráda.
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1652
15.6.08 16:55

Ave já bych zavolala do hotelu zda bude někde k dispozici mikrovlnka nebo personál ohřeje.. i ta konvice je řešení nebo vůbec jak to u nich funguje ohledně dovolených s takhle malými dětmi - a budeš vědět hned co čekat.

na dovolenou určitě jeďte..je to poslední klidná ;-)..dítko nikam neuteče…;-)

Zdenik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
15.6.08 17:19

Pokud je malý na UM, tak tou dobou budeš už stejně přikrmovat - kupovaný příkrm ti ohřejí v každé restauraci, popřípadě dáš přesnídávku, s jídlem bych problém urtčiě neviděla. Konvici ssebou vem určitě, na výlety do termosky převařenou vodu nebo si o ní říct zase v restauraci.

Jen s tou krosnou - rozhodně ne pro tak malý mimino, mrkni spíš na šátek nebo nějaké ergonomické nosítko, krosna není určená pro pětiměsíčního prcka, ani by mu to nebylo pohodlné.

Užijte si dovču. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
15.6.08 22:01

I když je malý na UM, tak bych ještě nepřikrmovala. Sice se říká, že nekojené děti mají začít od ukončeného 4. měsíce, ale je to jen lobby firem, vyrábějících dětské výživy :-(
Jinak bych si vzala rychlovarnou konvici a termosku. Na výlet horkou vodu do termosky a do další lahvičky studenou, aby se to dalo namíchat na správnou teplotu. Mléčný prášek do dávkovače.
A jak už tu bylo psáno, krosna je pro sedící děti, takže ergonomické nosítko nebo šátek.

Hezkou dovolenou, určitě jeďte!

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
15.6.08 22:13

Já tedy nejsem moc zastáncem šátků a nosítek, takže my i na hory jezdili s kočárem, zdá se mi, že se tam mimčo vyspí nejlépe. Měla jsem babyvak do hradů a zámků nebo když už fakt bylo zle a v kočáře nechtěly být.
Jinak v Jeseníkách jsme byli loni a byli jsme fakt nadšeni. Kočár ti vyvezou i lanovkou.
 Halka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario