Dovolená u moře

Napsat příspěvek
Velikost písma:
117
20.6.16 12:38

Takže koupit balenou kojeneckou vodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
20.6.16 12:39

Jedu s téměř roční dcerkou, plně kojenou, která je ale zvyklá jíst večer kaše. Tak proto se ptám, myslela jsem si, že koupím až na místě v lídlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
20.6.16 12:45

Dvě mladý holky a užít si dovolenou? Jedině Ibiza… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
20.6.16 12:47
@Moucharda píše:
Dvě mladý holky a užít si dovolenou? Jedině Ibiza… :potlesk:
:mrgreen: Tak to asi neklapne.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
20.6.16 13:40

@locilka a to je škoda… za sebe mohu jedině doporučit, dovolená byla dle hesla: co se stalo na ibize, zůstane na ibize…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
19.7.16 21:09

Dobrý večer prosím neznáte nebo nemáte zkušenosti s cestovní společností Arowana Travel nebo Arowana Resort - Pardubice? Děkuji za jakékoliv názory. Radka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.8.16 05:05
@Radka83 píše:
Dobrý večer prosím neznáte nebo nemáte zkušenosti s cestovní společností Arowana Travel nebo Arowana Resort - Pardubice? Děkuji za jakékoliv názory. Radka

Dobrý den,
na Lantě jsem byla vloni a kousek od našeho hotelu jsme objevili Arowana Resort. Úžasná parta lidí. Chodili jsme každy večer do jejich baru. Jelikož naše velice obecná angličtina by nám nedovolila žádné velke výlety a uz vůbec ne potápění Arowana byla úžasná absolvovali jsme spoustu výletů potápění vše v češtině :) zařídí vše od letenek a počkají Vás i na letišti. Letos uz máme miminko a nebojím se ani s nim protože vím do čeho jdu a jsem uz v kontaktu s úžasnými lidmi které jsme tam potkali- zjišťuji mi ceny a dostupnost letenek, sunaru, plenek a podobně :) uklidňující ze je vše k sehnání a na pohodu :) v životě bych takovou cestu s malým dítětem ne absolvovala ale do Arowany ano. Je to tam musím říct hoooodne velká pohoda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.8.16 05:09
@Katerinasak88 píše:
Dobrý den,
na Lantě jsem byla vloni a kousek od našeho hotelu jsme objevili Arowana Resort. Úžasná parta lidí. Chodili jsme každy večer do jejich baru. Jelikož naše velice obecná angličtina by nám nedovolila žádné velke výlety a uz vůbec ne potápění Arowana byla úžasná absolvovali jsme spoustu výletů potápění vše v češtině :) zařídí vše od letenek a počkají Vás i na letišti. Letos uz máme miminko a nebojím se ani s nim protože vím do čeho jdu a jsem uz v kontaktu s úžasnými lidmi které jsme tam potkali- zjišťuji mi ceny a dostupnost letenek, sunaru, plenek a podobně :) uklidňující ze je vše k sehnání a na pohodu :) v životě bych takovou cestu s malým dítětem ne absolvovala ale do Arowany ano. Je to tam musím říct hoooodne velká pohoda…

Nebyli jsme tam ubytováni ale trávili jsme u nich a s nimi cele dny :) jakékoliv info ptejte se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí