Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj všem,
předem se omlouvám, že jdu opačným směrem a hledám něco, kde děti nejsou.
Nemá z vás někdo tip na příjemnou dovolenou u moře, kde v areálů nejsou tobogany a na jídelníčku není šmoulí zmrzlina? ![]()
Za každý tip nebo sdílení zkušenosti budu rád.
P. S. Není to tak, ze nemám rád děti.
R.
Příspěvek upraven 30.06.22 v 14:37
Takové místo bych hledala spíš ve školním roce, když budou děti převážně ve škole. Během prázdnin nevím, jestli je šance, že se jim zcela vyhneš.
Možná nějaké velmi exotické destinace. Tam bych moc rodiny nehledala
.
@Kelsey jasný, spíš se ptám přímo na doporučení nebo zkušenosti ![]()
Našla jsem stránky v angličtině, kde jsou nabídky dovolených i u moře z celého světa, ale jen pro dospělé: https://vacationsforadults.com/…ion-resorts/ ![]()
FKK naturist Solaris resort je jen pro dospělé, je to u Poreče. Supr dovolená, už mám děti, tak jen vzpomínám
![]()
Mayia Exclusive Resort & Spa na Rhodosu, adults only a naprostá parádička, vracíme se opakovaně ![]()
Hledej hotely bez možnosti ubytování dětí do 12 let, známí jezdí pravidelně a pokaždé jinam.
Sama bych nejela a nevzala děti, kde jsou hadi, brouci, pavouci atd. Takže to mi vychází nějaký ostrov domorodců. Tam nejspíš nebude běžná turistická rodina 😎.
Za mě bez dětí nejlépe jet na vlastní pěst, sehnat si ubytko třeba přes booking, nějaký apartmánek v přímořském městečku například. Když se vyhneš „dětským“ plážím, tak o dítě nemusíš ani zavadit. Nebo vybrat lokalitu, která není až tak dětská. Spíše mimo Evropu a mimo sezonu ![]()
@Zoe1 píše:
FKK naturist Solaris resort je jen pro dospělé, je to u Poreče. Supr dovolená, už mám děti, tak jen vzpomínám![]()
Tady by mi tobogan zrovna nevadil ![]()
@unuděná píše:
Za mě bez dětí nejlépe jet na vlastní pěst, sehnat si ubytko třeba přes booking, nějaký apartmánek v přímořském městečku například. Když se vyhneš „dětským“ plážím, tak o dítě nemusíš ani zavadit. Nebo vybrat lokalitu, která není až tak dětská. Spíše mimo Evropu a mimo sezonu
Na vlastní pěst a road tripy v poslední době dělám dost. Madeira, Kanary, Francie, …. Teď bych chtěl zkusit All-Inclusive ![]()
@zaludova píše:
Stačí si na bookingu vyfiltrovat adults only hotely
To samozřejmě umím. Ale nějaký tip kam nebo vlastní zkušenost? ![]()
Byla jsem v Egyptě ale jméno hotelu nedohledam a pak v Turecku to bylo od 16 let hotel Sol Beach, za mě výborný poměr cena/kvalita ale není to pro náročné klienty, takový střed, tedy ani žádný lowcost