Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj,
chci se vás zeptat na vaše zkušenosti. Za 14 dnů jedeme s 9. měs chlapečkem do Chorvatska. Chtěla bych vědět co uršitě vzít sebou, nebo co jste zbytečně tahaly a tak.
Protože máme objednanou polopenzi, tzn. ranní snídani a večeři tak beru sebou pro malého na každý den příkrmy HAMI, různé přesnidávkya kašičky. Budem cestovat asi tak 16 hod vlastním autem. Měla bych ty příkrmy nějak speciálně zabalit aby se mi nezkazily než je dám o příjezdu do ledničky?
Nevíte co se dá případně v Chrovatsku koupit za jídlo por tak malé dítko?
Budu ráda za každo zkušenost.
Ahoj, včera jsme se vrátili s Chorvatska, byli jsem na Istrii, takže cesta nám trvala necelých 12 hodin. Jeli jsme tam i zpět vždy v noci, takže malá celou cestu spala, jen se budila na mléko. Nekojím, takže jsem na cestu měla horkou vodu v termosce.
Sebou jsem pro ní brala na obědy skleničky Sunárek a přesnídávky Frutapura- 2 balení po 4 ks- lepší než skleničky. A pak rýžové chlebíky a kaši, jinak nic. Dají se tam koupi dětské výživy a ceny jsou skoro stejné, jako u nás. Tam jsme chodili na kornoutek od zmrzliny a kupovali rohlík, jinak mi stejně nic jiného nejí. Jogurty se tam dají v pohodě koupit, stojí 2,5 Kn. Ale ty mi Mari nejí. Vařili jsme si sami.