Drátěný nebo látkový košík?

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
138
8.2.17 14:31

Drátěný nebo látkový košík?

Ahoj všem, budeme pořizovat klasický hluboký, houpací kočárek. Máme možnost buď s drátěným košem nebo látkovým. Slyšela jsem, že drátěný toho v případě potřeby více unese a že i při projíždění sněhem je lepší. Jaké jsou Vaše zkušenosti? Předem všem děkuji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3327
8.2.17 14:36

Látkový (za mě) vypadá líp, takže já bych šla do látky v případě, že nemáš v plánu jezdit na velký nákupy sama s kočárem. Nosnost máš vždy napsanou pro daný kočár, tak se můžeš jednoduše řídit tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
8.2.17 14:38

Drátěný, nehorší je látkový na patentky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.2.17 14:54

@asimpa mám látkový je na něm nosnost 3kg ale už jsem vezla i víc :-D takže za mě látkový :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1108
8.2.17 15:08

Mne ty dratene prijdou tedy strasne melke. Ze se tam ani nakup nemuze vejit 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1108
8.2.17 15:10

Jinak ja mam latkovy. Nosnost patrne ty 3 kg. Ale u nas obstaravam nakupy téměř vyhradne ja a vozim v nem mnohem, mnohem vic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
8.2.17 15:22

Já dávám přednost látkovému, když je hodně špatný terén tak jde nadzvednout a když kočár nemá kolečka spojená v osách, tak to dost zvýší průjezdnost. Ségra první zimu jezdila úplně bez košíku, s košíkem neměla šanci s kočárem skrz sníh vůbec projet. A látkový košík taky ochrání před ušpiněním věci v košíku uložené, takže je nemusíte mít v milionu tašek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37125
8.2.17 15:41

Mela sem oba, do dratenyho se toho veslo min, ale zas vic unes, latkovej jedine na zip, patentky sou za trest, jak sem tam dala neco trochu tezsiho hned celej kosik spad dolu, ale zas se tam vesla spousta veci, dalsi nevyhoda ze se havne behem zimy desne zaspini :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
8.2.17 16:09

Mela jsem jak latkovy, tak drateny a za me to ma tyto vyhody:

drateny - vyhoda - unese vic, daji se tam veci lepe naskladat; nevyhoda - neda se sundat v pripade nutnosti

latkovy - vyhoda - da se sundat, je hodne flexibilni, lepe vypada; nevyhoda - neunese tolik, ale nakup se da dat i na madlo, do „sitovky“. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
8.2.17 16:43

Mame latkovy a v pohode, uz mame sice sportak, ale to je jedno. Kamaradka ma drateny a jeste jsem ji v nem nevidela nic vest, ma velke oka a rekla bych, ze by ji z toho vsechno vypadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
10.2.17 13:55

Děkuji holky za Vaše zkušenosti :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
10.2.17 13:56

Ještě mám čas, tak popřemýšlím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
16.2.17 14:54

Tak nakonec ve výběru dva adepti. Který by jste vybrali vy? Čekáme holčičku, ale chceme neutrální barvu pro další dítko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí