Dražba 2022

76
9.2.22 14:52

dražba 2022

Ahoj,
má někdo zkušennost s dřažbami v této době? Já jsem do toho lehce nakoukla pár let zpět a dost mě odradilo, že se lidé mezi sebou domlouvali a podpláceli a někdo nový mimo známé skupinky lidí téměř neměl šanci nemovitost získat. Joo jde mi o dražby pozemku/domu. Teď se to prý zpřísnilo a funguje to už jinak. Dražíte někdo? Případně jaké portály byste doporučili apod. Díky za každou zkušennost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20900
9.2.22 14:57

Všechny vylezou do šílených výšin. Nemá smysl tam ani chodit pokud člověk nehodlá přihodit desítky procent ceny nemovitosti navíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
9.2.22 15:19

Sledovala jsem dražbu bytu, který se mi líbil. Z 2.8 se vyšplhal na 4.1 milionu. Úplně nesmyslná částka. Jestli chceš něco koupit za rozumnou cenu, tak rovnou od majitele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6665
9.2.22 15:29

Některé realitky prodávají obálkovou metodou, tak leda si vybírat z těchto nemovitostí.
Ono taky když se ti na tvoji nabídku ozve 15 zájemců, jak to uděláš? Nezvolit nějakou formu dražby, byl by majitel sám proti sobě.

Jinak jo, my jsme se jedné takové přehazovací účastnili vloni a taky to vylezlo nesmyslně vysoko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
9.2.22 15:39

Tyjo díky…no teď tomu ta doba nahrává, to je pravda :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6665
9.2.22 15:42

Jo, jinak, z mých čerstvých zkušeností s nákupem nemovitosti - nemyslím si, že by teď v dražbách nemovitostí nějak hodně probíhaly různé podvody a dohody mimo… ale ta situace je v mnohých lokalitách taková, že se to prostě prodá za šílené peníze i na zcela fér a průhledné dražbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
9.2.22 15:53

@klamonožka Přesně, v naší lokalitě vyletěly ceny o třetinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
9.2.22 15:54

@Elis272 pokud nemas vlastni velky financni kapital (urcite nemyslim schvalenou hypoteku) s nejakym agresivnim investicnim planem, tak se ted takto kupovat vlastni bydleni rozhodne nevyplatí.

U nas v baraku se ted prodavala garzonka 24m2 plochy, prvorepublikova cihla, barak po reko a v aukci vyskocila cena na 3,6M za ktere se to i realne prodalo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel