Dráždivá děloha

Napsat příspěvek
Velikost písma:
IamSherlocked
2.10.12 13:30

@malaVetrackova jj taky se už nemůžu dočkat :P my holčičku, a vy? :)

• Citovat
  • Upravit
2.10.12 13:41

@posibilities taky.. slečnu Adrianku :P koukám na tvůj termín porodu, to budete mít krásný vánoční dáreček :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IamSherlocked
2.10.12 15:34

@malaVetrackova To je krásné jméno :* My ještě nejsme pro jméno úplně rozhodnutí, ale já bych chtěla Ninu ;) jj termín mi vyšel dobře, tak snad se malá nenarodí dřív :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3563
6.8.13 08:49

Jsem dnes 38+0 a dnes v noci jsem skončila už po druhé v nemocnici, závěr je dráždivá děloha (dnes jsem tam jela v 1:30 s bolestmi po 10 min). Jsem z toho nešťastná. Budila jsem manžela, mamku kvůli hlídání starší dcerky a nakonec toto. Co s tím? Já už jsem rozhodlá, že pokud mi neprdne voda, tak nikam za žádnou cenu nejedu bo to stejně bude jen dráždivá děloha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
6.8.13 08:54

@Vermun raději desetkrát falešne, než jednou pozde. Počkej, až to bude co pět minut a pak vyraz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
6.8.13 08:56

@Vermun chápu že není příjemné budit dítko a další členy rodiny, kvůli „planému poplachu“, ale také bych raději jela několikrát zbytečně, než pak pozdě ;) doporučuje se jet, pokud nepraskne voda, když jsou bolesti alespoň hodinu co 5minut

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
6.8.13 09:35

Ty jsi zakladala vcera diskusi, co? Ja si zrovna rano vzpomnela, jestli uz je drobek na svete. Tak to me mrzi, ze to tak je, ale v tvem pripade je urcite dobre, zes jela driv. Radsi zbytecne nez pozde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3563
6.8.13 09:41

@atominnka jj, zakládala. Ale už mě tam nikdo neuvidí, dokud mi neprdne voda. Přišla jsem si jak magor. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
6.8.13 09:43

Mě teda vrátili s poslíčky (byli jsme tam asi ve 3-4 ráno), doktor nepříjemný, co jsem za hysterku (byla jsem 41+0). Byla jsem rozhodnutá jako ty, že tam prostě už nejedu. Nakonec mě přítel umluvil, dcera se narodila ten den, co mě poslali domů s poslíčky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí