Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@posibilities taky.. slečnu Adrianku
koukám na tvůj termín porodu, to budete mít krásný vánoční dáreček ![]()
@malaVetrackova To je krásné jméno
My ještě nejsme pro jméno úplně rozhodnutí, ale já bych chtěla Ninu
jj termín mi vyšel dobře, tak snad se malá nenarodí dřív ![]()
Jsem dnes 38+0 a dnes v noci jsem skončila už po druhé v nemocnici, závěr je dráždivá děloha (dnes jsem tam jela v 1:30 s bolestmi po 10 min). Jsem z toho nešťastná. Budila jsem manžela, mamku kvůli hlídání starší dcerky a nakonec toto. Co s tím? Já už jsem rozhodlá, že pokud mi neprdne voda, tak nikam za žádnou cenu nejedu bo to stejně bude jen dráždivá děloha.
@Vermun raději desetkrát falešne, než jednou pozde. Počkej, až to bude co pět minut a pak vyraz.
@Vermun chápu že není příjemné budit dítko a další členy rodiny, kvůli „planému poplachu“, ale také bych raději jela několikrát zbytečně, než pak pozdě
doporučuje se jet, pokud nepraskne voda, když jsou bolesti alespoň hodinu co 5minut
Ty jsi zakladala vcera diskusi, co? Ja si zrovna rano vzpomnela, jestli uz je drobek na svete. Tak to me mrzi, ze to tak je, ale v tvem pripade je urcite dobre, zes jela driv. Radsi zbytecne nez pozde
@atominnka jj, zakládala. Ale už mě tam nikdo neuvidí, dokud mi neprdne voda. Přišla jsem si jak magor. ![]()
Mě teda vrátili s poslíčky (byli jsme tam asi ve 3-4 ráno), doktor nepříjemný, co jsem za hysterku (byla jsem 41+0). Byla jsem rozhodnutá jako ty, že tam prostě už nejedu. Nakonec mě přítel umluvil, dcera se narodila ten den, co mě poslali domů s poslíčky…
@malaVetrackova jj taky se už nemůžu dočkat
my holčičku, a vy?