Drbárna

• Otevřená skupina

Nastávající i současné maminky z okolí Příbrami :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

7266
31.7.14 14:38

Drbárna

Diskuse o všem možném :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7266
1.8.14 17:03

@Mysicka82 Tak to já tady neznám naprosto vůbec nikoho 8o Původně pocházím z Ústí nad Labem, pak jsem šla studovat a pracovat do Prahy a teď jsme se přestěhovali sem, aby to měl přítel blíž do práce. Ale pořídila jsem si auto a dokonce se už i trochu naučila zase řídit, abych nebyla v Pičíně odříznutá od světa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
1.8.14 21:23

@Moncinas taky jsem se přestěhovala z Prahy, je to teda už pár let :-) jak dlouho bydlíte v pičině? No tak to můžeš zajet někdy do Příbrami třeba na kafe? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7266
1.8.14 21:54

Bydlíme tu 2 měsíce. Jsme teď ve fázi rychlé rekonstrukce spodního patra, abychom měli kde složit postýlku :) Dneska se mordujeme s plovoučkou :lol: JJ na kafe můžu přijet, beztak jsem celý dny doma, když je přítel v práci :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
1.8.14 22:08

Přítel pracuje přímo v příbrami? Takze už jsi doma na mateřský? Tak zajed klidně už příští týden, to už se vrátím od našich..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7266
1.8.14 22:15

Ne, on pracuje v Jincích. No já na mateřské ještě nejsem, ale odmítla jsem prodloužit smlouvu v práci, takže jsem doma. Ale na mateřskou ofiko nastupuju za 19 dní :mrgreen: Já příští týden k našim zase pojedu, ale ne na celej, musím vybrat dny, kdy nejsou v práci, to bychom se ještě domluvili :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7266
2.8.14 21:33

Koukám, že holčičky vedou :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
2.8.14 22:25

@Moncinas co čekate vy? Taky holčičku? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7266
3.8.14 08:40

@Mysicka82 no podle všeho jo, uvidíme, co to bude doopravdy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7266
5.8.14 16:18

@sidka68 Fakt jsme na tom stejně :mrgreen: Odkud jste se přestěhovali? A kde pracuje manžel? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
6.8.14 21:46

@Moncinas Z Prahy. Manžel nastoupil tady do nemocnice na ortopedii :) A co ten Tvůj chlap? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7266
7.8.14 08:26

@sidka68 tak to kdyby mě ten tvůj viděl, co tady provádím, jenom abych si protáhla záda, který mě tak příšerně bolej, tak by na mě koukal jak na blázna :lol: My jsme taky přišli z Prahy, ale já jsem původně ještě z Ústí nad Labem. Ten můj je voják, ale už dlouho, jen ho už nebavilo dojíždět 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
41
7.8.14 14:09

Holky koukam ze to mate pěkný co my ženy neudelame pro ty naše chlapy ze??? Az tak je milijem :-) ale kdyby oni mneli ustoupit hmmm to by bylo :-) aspoň ten můj je tvrdohkavej jak mulice :-) :-) :-) :-) :-) aj tak ho ale miluji :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
7.8.14 14:40

Já jsem v Praze chtěla zůstat, ten můj chlap tam měl taky původně slíbenou práci, ale nějak mu to nevyšlo. Pak dostal nabídku tady, tak jsme se přestěhovali. Je to lepší, než aby každý den dojížděl. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7266
7.8.14 16:10

@318 No ten můj se chudák z Příbrami před rokem do Prahy nastěhoval, protože jsem tam měla byt, no a po roce jsme se stěhovali zase zpět k Příbrami, ale už do baráku. Ale alespoň ten život má nějaké grády :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny