Dřevěná vkládačka Viga - máte někdo?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
322
4.2.23 20:54

Dřevěná vkládačka Viga - máte někdo?

Maminky, měla bych dotaz - dají se kostky zaměňovat nebo jdou prohodit jen určenou dírou? Máme totiž doma jinou vkládačku a kostky se dají naházet jakkoliv, nezávisle na tvaru, takže dítě nemusí hledat správný otvor. A to je blbý. Snad mi rozumíte :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6664
4.2.23 21:13

Radu nemám, tuhle nemáme, máme vkladačku-želvu z Lidlu a ještě nějakou obyč dřevěnou krychli z bazárku, ale překvapuje mě, že vůbec existuje nějaká, kde to jde házet jakkoliv, to nějak úplně popírá princip té hračky. To asi výrobce moc nepochopil, jaká je vlastně pointa. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
4.2.23 21:16
@klamonožka píše:
Radu nemám, tuhle nemáme, máme vkladačku-želvu z Lidlu a ještě nějakou obyč dřevěnou krychli z bazárku, ale překvapuje mě, že vůbec existuje nějaká, kde to jde házet jakkoliv, to nějak úplně popírá princip té hračky. To asi výrobce moc nepochopil, jaká je vlastně pointa. :D

No právě 🙈 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
4.2.23 21:33

@Jaja08 úkol splněn sice je tam vše nacpaný jedinou dírkou ale jsou uvnitř :lol:
To chce kupovat někde kde to mají vystavené aby to šlo vyzkoušet ;) co je to dneska ta dobu že už vyrábí takové šmejdy :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
4.2.23 21:36

@Jaja08 tuhle přesně máme. Objednavala jsem je snad na Mallu. Ale to je jedno. :mrgreen:
Máme ještě jednu vkladacku. Tedy kbelík s dřevěnýma kostkama a víčko je jako vkladacka. A dvojčata taky prohazuji všemi otvory jak to jde :nevim: :lol:
Kamarádky dcera taky má vkladacku, kde jde prohazovat kostky do více otvoru.
Lepsi jak vkladacka se nám osvědčilo vkládání dřevěných obrázku. Máme jich několik. Začali jsme s podkladem. Takže auto na auto, pes na psa atd. Pak bez podkladu. Takže odhadnout dle tvaru kam patří hasičské auto atd. No a teď skládají jakoby dřevěna zvířátka na 2 díly. Takze kráva je rozdělena na 2 díly. A ty musí vložit do správnéhi místa.
To je lepší jak vkladacka. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
4.2.23 22:21
@Ťarbík01 píše:
@Jaja08 tuhle přesně máme. Objednavala jsem je snad na Mallu. Ale to je jedno. :mrgreen:
Máme ještě jednu vkladacku. Tedy kbelík s dřevěnýma kostkama a víčko je jako vkladacka. A dvojčata taky prohazuji všemi otvory jak to jde :nevim: :lol:
Kamarádky dcera taky má vkladacku, kde jde prohazovat kostky do více otvoru.
Lepsi jak vkladacka se nám osvědčilo vkládání dřevěných obrázku. Máme jich několik. Začali jsme s podkladem. Takže auto na auto, pes na psa atd. Pak bez podkladu. Takže odhadnout dle tvaru kam patří hasičské auto atd. No a teď skládají jakoby dřevěna zvířátka na 2 díly. Takze kráva je rozdělena na 2 díly. A ty musí vložit do správnéhi místa.
To je lepší jak vkladacka. :mrgreen:

Obrazky taky mame, ale ta vkladacka mi prisla jednodussi. Hlavne jsou super ty dvirka, ty by se synovi libily. Tak uvidime. Jeden “kram” navic uz nas nezabije 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6664
4.2.23 22:37

@Jaja08 No zas bacha, jestli mu to samotnému půjde otevírat a zavírat, tak tam ty kostky může strkat dveřma a na hledání správných otvorů bude kašlat. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
5.2.23 00:40

@Jaja08 @klamonožka jo jo přesně. :mrgreen:
Děti to vkládají vratkama. :mrgreen:
A zvířata prohazuji vrchem. Ne stranama. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek