Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Vyhráli jsme v tombole nějakou hračku ze série Hmyzáci - něco na pitvání. K výrobě oněch pitvatelných hmyzáků jsme ovšem vyrozuměli že je potřeba hmyzovar, který se neprodává a je na takovou cypovinu zbytečně drahej. Nicméně dcera by hmyzáky vyrábět chtěla, čili se ptám - víte někdo co je to za bazmek? Lze to nějak vyrobit v domácích podmínkách? Díky ![]()
Jsem na to koukla na net, co to je. Tvl, to jako vážně?
A příště přijde co? Masakrovač koťátek? Sada zavraždi si panenku?
Moc se omlouvám za offtopic, vím, že o podobný příspěvek nestojíš. Ale tohle mě vážně dostalo.
Hmyzáci Masakrovač
Vezměte gumovou kapsli, vyberte formu a vyrobte si brouky, housenky nebo pavouky. Sledujte, jak se kutálí po okně, nebo je můžete naplnit slizem, krví anebo mouchami. Rozšrotujte je v mlýnku nebo je vystavte zkoušce v lisu. Je to tak zábavné! Je to tak nechutné! Je to tak veselé!
Novinka! Masakrovač s funkční cirkulárkou a doplňky svítícími ve tmě! Preparujte, párejte, pitvejte, operujte! To všechno váš Hmyzák bez jediného slova vydrží. Balení obsahuje masakrovač, 7 svítících doplňků, hák, kleště a formu.
@Jahru píše:Šmarja
Jsem na to koukla na net, co to je. Tvl, to jako vážně?![]()
![]()
Moc se omlouvám za offtopic, vím, že o podobný příspěvek nestojíš. Ale tohle mě vážně dostalo.Hmyzáci Masakrovač
Vezměte gumovou kapsli, vyberte formu a vyrobte si brouky, housenky nebo pavouky. Sledujte, jak se kutálí po okně, nebo je můžete naplnit slizem, krví anebo mouchami. Rozšrotujte je v mlýnku nebo je vystavte zkoušce v lisu. Je to tak zábavné! Je to tak nechutné! Je to tak veselé!
Novinka! Masakrovač s funkční cirkulárkou a doplňky svítícími ve tmě! Preparujte, párejte, pitvejte, operujte! To všechno váš Hmyzák bez jediného slova vydrží. Balení obsahuje masakrovač, 7 svítících doplňků, hák, kleště a formu.
@Jahru píše:
Jsem na to koukla na net, co to je. Tvl, to jako vážně?![]()
![]()
Moc se omlouvám za offtopic, vím, že o podobný příspěvek nestojíš. Ale tohle mě vážně dostalo.Hmyzáci Masakrovač
Coze??
Svet se zblaznil..
Naživo to není tak strašný
ale taky se mi protáčely panenky, no. Je to takovej svítící stoleček jenom a pár nějakejch blbostí k tomu. Cirkulárka je plastový kolečko.
Dětská soupravička : " Malý psychopat. "
název nepřešel přes marketing. oddělení tak to halt přejmenovali
Prošla bych bazary a aukro a tak - to bude taková ta blbost, co někdo koupí k vánocům dítě si s tím chvíli hraje a pak ho to přestane bavit, takže se rodiče snaží zbavit krámu.
@Borrealis píše:
Dětská soupravička : " Malý psychopat. "
název nepřešel přes marketing. oddělení tak to halt přejmenovali
Ha - až to budou potřebovat rebrandovat pro dospělé…
Update pro všechny právoplatně pohoršené - dcera si z masakrovače udělala improvizovanou laboratoř, kde zkoumá bakterie vyrobené z plastelíny, aby mohla líp léčit plyšáky
S další generací to zjevně není tak hrozný!
Hmyzovar jsem sehnala za 60 kaček ale ještě jsme ho nerozdělaly tak nevim co to bude za hrůzu ![]()
@Lily Evans máte ještě hmyzovar? A nebudete se ho kdyžtak zbavovat?