Dřevěná železnice Lidl

982
12.11.15 14:42

dřevěná železnice lidl

Příští týden je v nabídce Lidl dřevěná železnice, chtěla bych ji koupit synovi na Vánoce. Nevíte, jestli půjde sloučit s dřevěnou železnicí IKEA? Syn má železnici Ikea, a chtěl by nějaký vláček na baterie, líbí se mi ta železnice Lidl, ale nevím, zda tyto dvě železnice půjde propojit a jestli bude vláček jezdit na tom, co už máme doma. Děkuji za rady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
12.11.15 14:44

@Isia na 99% ano, systém je naprosto stejný.. ony jsou propojit všechny vč mašinky tomáše atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16235
12.11.15 14:49

Propojit podle mě půjde, jen některé mašinky se nevejdou pod všechny mosty, ale stačí trochu vypodložit. Já bych se spíš obávala toho, jestli se podaří v Lidlu nakoupit, bude to masakr, ale přeju hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1567
12.11.15 14:49

@Isia
Ano, je to kompatibilní - Tesco, Lidl, IKEA. Syn je má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
12.11.15 14:53

A mají tam k tomu i auto/vláček na dálkové ovládání. To půjde taky i na koleje Ikea? Studoval to někdo? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
12.11.15 14:56

Já myslím, že s tím výrobci počítají.. ale taky myslím, že ty vláčky tam budou max do 7.05 ráno:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
12.11.15 14:58

Všechno na sebe pasuje, jak koleje z Lidlu ke kolejím z Ikea, tak i ty vláčky z Lidlu na koleje Ikea. Ale nakoupit v Lidlu ty mašinky a koleje je fakt masakr. U nás se o to lidi loni málem poprali a během 2-3 minut to bylo pryč. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
12.11.15 15:01

No, tak chtěla jsem tu dráhu pořídit taky, ale jestli se o to pere, tak tam nejdu. Koupím jinde, když to jde spojovat všechno dohromady :lol: Narvaný Lidl už fakt nikdy :zed:

• Citovat
  • Upravit
512
12.11.15 15:06

Já tam loni jela schválně ještě před otvírací dobou. Pět minut před otevřením tam už čekalo asi 30 lidí. Jsem si říkala, že snad všichni nejdou pro ty vláčky. No a ono jo, to bylo jak při závodech ve sprintu. Kdo doběhl k regálu později, už se na něj nedostalo. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
12.11.15 15:08
@iziwolvie píše:
Já tam loni jela schválně ještě před otvírací dobou. Pět minut před otevřením tam už čekalo asi 30 lidí. Jsem si říkala, že snad všichni nejdou pro ty vláčky. No a ono jo, to bylo jak při závodech ve sprintu. Kdo doběhl k regálu později, už se na něj nedostalo. :D

přesně z toho důvodu to radši koupím dráž jinde - nervy mám jen jedny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69023
12.11.15 15:08

Ten Lidl to má za bezkonkurenční cenu, ty elektrický mašinky stojí kolikrát pětikilo za jeden kousek a tady je to včetně hromady dalších vagónků a opravdu hodně solidní zásoby kolejí. Co jsem slyšela, Ikea má ten systém o trošku jiný než ostatní (ty spojky má jako plastové kuličky, zatímco ostatní vyřezané z toho kousku dřeva), ale za použití mírného násilí to spojovat jde. Ale my teda už nic nedokupovali, sama o sobě ta sestava z Lidlu je dostatečná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
12.11.15 15:16

Já to studovala v té brožuře s hračkama a až teď koukám, že už to je i v letáku a fakt je to všechno kombinovatelné. Takže to je super, ale bude rvačka :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4156
12.11.15 15:49

Také mám na tu sadu zálusk, ale vůbec se mi tam nechce. Bude to masakr… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13766
13.11.15 19:53

S Ikeou to spojovat jde, ale musí se silou. Ty ostatní celodřevěné (Tesco, Woody, Maxim, Lidl atd.) jdou spojovat líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
14.11.15 09:46

Holky máte někdo doma tu železnici z lidlu? Nevíte jestli vláček vyjede na ten most bez pošťouchnutí prstem? Zdá se mi ten most podle letáku dost vysoký..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová