Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Příští týden je v nabídce Lidl dřevěná železnice, chtěla bych ji koupit synovi na Vánoce. Nevíte, jestli půjde sloučit s dřevěnou železnicí IKEA? Syn má železnici Ikea, a chtěl by nějaký vláček na baterie, líbí se mi ta železnice Lidl, ale nevím, zda tyto dvě železnice půjde propojit a jestli bude vláček jezdit na tom, co už máme doma. Děkuji za rady…
@Isia na 99% ano, systém je naprosto stejný.. ony jsou propojit všechny vč mašinky tomáše atd..
Propojit podle mě půjde, jen některé mašinky se nevejdou pod všechny mosty, ale stačí trochu vypodložit. Já bych se spíš obávala toho, jestli se podaří v Lidlu nakoupit, bude to masakr, ale přeju hodně štěstí.
@Isia
Ano, je to kompatibilní - Tesco, Lidl, IKEA. Syn je má.
A mají tam k tomu i auto/vláček na dálkové ovládání. To půjde taky i na koleje Ikea? Studoval to někdo? ![]()
Já myslím, že s tím výrobci počítají.. ale taky myslím, že ty vláčky tam budou max do 7.05 ráno:-)
Všechno na sebe pasuje, jak koleje z Lidlu ke kolejím z Ikea, tak i ty vláčky z Lidlu na koleje Ikea. Ale nakoupit v Lidlu ty mašinky a koleje je fakt masakr. U nás se o to lidi loni málem poprali a během 2-3 minut to bylo pryč. ![]()
No, tak chtěla jsem tu dráhu pořídit taky, ale jestli se o to pere, tak tam nejdu. Koupím jinde, když to jde spojovat všechno dohromady
Narvaný Lidl už fakt nikdy ![]()
Já tam loni jela schválně ještě před otvírací dobou. Pět minut před otevřením tam už čekalo asi 30 lidí. Jsem si říkala, že snad všichni nejdou pro ty vláčky. No a ono jo, to bylo jak při závodech ve sprintu. Kdo doběhl k regálu později, už se na něj nedostalo. ![]()
@iziwolvie píše:
Já tam loni jela schválně ještě před otvírací dobou. Pět minut před otevřením tam už čekalo asi 30 lidí. Jsem si říkala, že snad všichni nejdou pro ty vláčky. No a ono jo, to bylo jak při závodech ve sprintu. Kdo doběhl k regálu později, už se na něj nedostalo.
přesně z toho důvodu to radši koupím dráž jinde - nervy mám jen jedny ![]()
Ten Lidl to má za bezkonkurenční cenu, ty elektrický mašinky stojí kolikrát pětikilo za jeden kousek a tady je to včetně hromady dalších vagónků a opravdu hodně solidní zásoby kolejí. Co jsem slyšela, Ikea má ten systém o trošku jiný než ostatní (ty spojky má jako plastové kuličky, zatímco ostatní vyřezané z toho kousku dřeva), ale za použití mírného násilí to spojovat jde. Ale my teda už nic nedokupovali, sama o sobě ta sestava z Lidlu je dostatečná.
Já to studovala v té brožuře s hračkama a až teď koukám, že už to je i v letáku a fakt je to všechno kombinovatelné. Takže to je super, ale bude rvačka ![]()
Také mám na tu sadu zálusk, ale vůbec se mi tam nechce. Bude to masakr… ![]()
S Ikeou to spojovat jde, ale musí se silou. Ty ostatní celodřevěné (Tesco, Woody, Maxim, Lidl atd.) jdou spojovat líp.
Holky máte někdo doma tu železnici z lidlu? Nevíte jestli vláček vyjede na ten most bez pošťouchnutí prstem? Zdá se mi ten most podle letáku dost vysoký..