Dřevěná železnice Lidl

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69018
18.11.15 09:27

Vyjede. S vypětím všech sil i se dvěma vagóny, postrkovat ho nemusím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
19.11.15 11:19

Tak jsem dnes železnici koupila malému na Vánoce, ale už na ni čekalo tak 30 lidí. Vypadá hezky, ještě se dočkat Vánoc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5862
19.11.15 11:57

Já jsem šla do Lidlu kolem 9:30 s tím, že už nebudou nic mít a byla jsem překvapená, že měli ještě železnice i autodráhy. A zrovna pán doplňoval, tak jich tam bylo od každého druhu asi 10. Tak jsem malému vzala tu autodráhu (vláčkodráhu už máme po holkách), ale dostane ji, až ještě trochu popovyroste. A ukořistila jsem ještě úplně poslední balení těch čtyř autíček (stavebních). Obojí vypadá moc hezky. :palec: A pro nejmladší dceru jsem ještě vzala tu panenku miminko a tisícovka v čudu. :roll: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
19.11.15 16:40

Tak já jsem u nás nakonec sehnala v pohodě ještě ve 2 hodiny. Bylo tam toho fakt dost. Tak má teda radost :dance: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
15074
19.11.15 18:06

U nás měli teď navečer ještě plný koš těch sad vláčků/silnic, ale doplňky žádné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69018
19.11.15 18:18

Tady jeste v sest vecer plny kos vlackodrah i autodrah, evidentne se dobre zasobili, ale co jsem slysela, ranni rvacka pry byla paradni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
19.11.15 18:26

@ugluk No já, když jsem viděla na facebooku fotku z rána, tak jsem tomu fakt už nevěřila a jela tam prostě jen nakoupit a že uvidím. Fakt jsem koukala, kolik tam toho ještě bylo. Asi už dráhy všichni mají :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
69018
19.11.15 18:38

@Tunrida a nebo se po lonsku konecne zasobili :-D Ja ji koupila loni kolem devate rano, proste jsem v klidu prisla, dala do kosiku, zaplatila, teprve pozdeji mi bylo sdeleno, ze jsem se o to preci musela hrozne poprat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
19.11.15 18:49

Tak třeba pak ještě doplnily i u nás v lidlu. Ale já když pokaždé něco chtěla a šla jsem tam až třeba kolem desáté ráno, už jsem nic nechytla. Tak jsem si dneska raději přivstala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
11.3.17 19:18

Holky prosin nemate nektera planek od koleji… my jsme ho ztratili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie