Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vyjede. S vypětím všech sil i se dvěma vagóny, postrkovat ho nemusím.
Tak jsem dnes železnici koupila malému na Vánoce, ale už na ni čekalo tak 30 lidí. Vypadá hezky, ještě se dočkat Vánoc ![]()
Já jsem šla do Lidlu kolem 9:30 s tím, že už nebudou nic mít a byla jsem překvapená, že měli ještě železnice i autodráhy. A zrovna pán doplňoval, tak jich tam bylo od každého druhu asi 10. Tak jsem malému vzala tu autodráhu (vláčkodráhu už máme po holkách), ale dostane ji, až ještě trochu popovyroste. A ukořistila jsem ještě úplně poslední balení těch čtyř autíček (stavebních). Obojí vypadá moc hezky.
A pro nejmladší dceru jsem ještě vzala tu panenku miminko a tisícovka v čudu.
![]()
Tak já jsem u nás nakonec sehnala v pohodě ještě ve 2 hodiny. Bylo tam toho fakt dost. Tak má teda radost
![]()
U nás měli teď navečer ještě plný koš těch sad vláčků/silnic, ale doplňky žádné
Tady jeste v sest vecer plny kos vlackodrah i autodrah, evidentne se dobre zasobili, ale co jsem slysela, ranni rvacka pry byla paradni ![]()
@ugluk No já, když jsem viděla na facebooku fotku z rána, tak jsem tomu fakt už nevěřila a jela tam prostě jen nakoupit a že uvidím. Fakt jsem koukala, kolik tam toho ještě bylo. Asi už dráhy všichni mají ![]()
@Tunrida a nebo se po lonsku konecne zasobili
Ja ji koupila loni kolem devate rano, proste jsem v klidu prisla, dala do kosiku, zaplatila, teprve pozdeji mi bylo sdeleno, ze jsem se o to preci musela hrozne poprat ![]()
Tak třeba pak ještě doplnily i u nás v lidlu. Ale já když pokaždé něco chtěla a šla jsem tam až třeba kolem desáté ráno, už jsem nic nechytla. Tak jsem si dneska raději přivstala.
Holky prosin nemate nektera planek od koleji… my jsme ho ztratili