Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Měla bych velikou prosbu, nevíte někdo kde by se dala sehnat klasická dřevná židlička jakou jsme měli jako děti?
http://www.mimibazar.cz/…984299-s.jpg /> Klidně i použitou, ale v dobrém stavu. Moc díky Jindra
Origos ji nabizi treba prodejna zidli TON, anebo jsem ji videla i v prodejne Chicco, nova stoji okolo 2000 Kc. My ji teda mame taky, ale podedenou, akorat jsme si ji trochu zrenovovali, nicmene me prijde dost nepohodlna a navic si v ni malej porad stoupa neb tam nejsou zadny ksiry
, bez dohledu je v tomto smeru celkem nebezpecna.
JANDULKA
Ahojky,
já mám takovou doma a chci ji prodat.Je ve stavu dobrém,ale chtěla by asi přelakovat…
Jindři,
rozbitá židlička není.Je v pořádku, akorát je ten lak trochu poškrábanej,myslím,že stačí nalakovat. Prodala bych ji asi za 500,– + poštovný…
Máme maličkou kuchyň,tak jsem byla nucena koupit plastovou.Kdybych nemusela neprodávám…
viděla jsem ji na mimibazaru (www.mimibazar.cz) v perfekním stavu, jinak i přes Annonci apod., kdybyste se nedohodly.
Tak já taky prodám
.
Máme ji zděděnou, stav dobrý, přemalovaná nažluto se zvířátky na pultíku a různými obrázky na nožkách a opěrce. Kdyžtak pošlu foto, kdyby měl někdo zájem. Bylo by mi líto ji vyhodit, plánovala jsem prodej… a protože to je „samoinovace“, cena je 300,–Kč.
Jsme z Brna
BUBU židličku ještě sim tě máš???A pokud mohla bys mi poslat foto?Kujeme
nekdo tu psal, ze je tahle zidlicka nepohodlna a nebezpecna, my jednu takovou pro maleho mame, jeste po me, a ja si ji nemuzu vynachvalit. koupila jsem takovety univerzalni ksiry, takze je to v tomhle smeru uplne v pohode, kdyz byl Danys mensi tak jsem tam davala decku pod zadecek a zadicka, ted uz ji nepotrebuje a je mu v ni fajn. Co ocenuji, to jsou ty dve polohy, pouzivam je obe hodne, a to vsechny zidlicky rozhodne nemaji. a navic, ted se prodavaji drevene zidlicky, ktere maji v te nizke poloze zidlicku a stolecek zvlast, coz tahle zidlicka ma dohromady, coz usetri i hodne mista a jde s ni dobre manipulovat i s ditetem. Bohuzel i kdyz tuhle zidlicku mam, tak ji v zadnem pripade neprodam, protoze si ji schovam na druhe mimi…a jinou zidlicku bych rozhodne nechtela. ![]()
Jé Bubu, jestli se nedomluvíte s Nikkol, tak mám taky zájem. Taky jsem z Brna.
Bebet
Jestli je tady někdo z Přerova,tak se skrz židličku můžeme dohodnout.Slevním na 300,– ![]()
novio moc díky za nabídku
domluvím se s babičkou,chtěla jí pro Terku jako dárek a dám ti vědět ![]()