Židlička Campione x Bambi

1177
25.5.06 08:01

Židlička Campione x Bambi

Ahoj holky, své čerstvě narozené neteřince jsem slíbila (ona z toho sice ještě nemá rozum :) ) jídelní židličku. Když jsem zkoukla několik internetových stránek, nejvíce se mi pozdávala Cam - Campione (výrobce Cam), Bambi (výrobce Baby Point) a Planet (výrobce Baby Point). Máte někdo s těmito židličkami zkušenosti? Já jsem zatím bezdětná a moje zkušenosti s jakoukoliv jídelní židličkou jsou téměř nulové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
354
25.5.06 08:12

Ahojky Hasmandko,

my máme Baby Dreams Bambi (nevím, jestli je to ta, kterou myslíš), na www.caryfuk.cz stála necelých 2.500,– Kč.
Jsme naprosto spokojeni - vyhovují nám hlavně kolečka, je lehce složitelná do auta, výškově nastavitelná, několik poloh stolečku - blíž/dál od dítěte, polohovatelné opěradlo - ale ne úplně do lehu, jako mají některé jiné židličky (což nám nevadí, protože nehrozí, že by v ní malá usnula). Zkrátka chválím, a za tu cenu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
25.5.06 08:45

Ahoj,

my máme taky Bambi a jsme naprosto spokojeni. Když jsem jídelní židličku vybírala, tak se mi taky do „užsího výběru“ dostala Bambi a Campione - zjistila jsem ale, že Cam Campione je mnohem „robustnější“ (širší, delší) než Bambi a do naší malé panelákové kuchyně by to asi nebylo to pravé „ořechové“. Navíc - má úplně to stejné jak Bambi (polohování zád. operky, 2 pultíky, polohování výšky) a je téměř 2krát dražší. U Bambi se mi taky víc líbilo, že trn mezi nožičkama je součástí oddělávacího pultíku a ne židličky, takže až bude dítko větší, může si do židličky samo sednout (nebo slézt). Bambi doporučuju.

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
25.5.06 09:25

Ahojky,

tak já potrvzuji že Cam Campione je zbytečně robustní i když se to z obrázků nezdá. Máme ji a jsem s ní spokojená, ale příště bych koupila Bambi. Mě jen zlákaly hezčí barvy u Campione…ale je to ted upně jedno :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
922
25.5.06 09:52

Ahoj holky,
já se právě k nákupu Bambi chystám. Slyším na ní jen samou chválu. Chci se vás ale zeptat, zda je dost stabilní. Pořád mám strach, aby z ní prcek nevypadl nebo se nepřevrhla…
Díky Berča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
25.5.06 10:47

Berčo,

pokud dítko nezapomeneš připoutat, tak myslím, že nehrozí, že by vypadlo. Naše malá se bez přivázání různě naklání a stoupá si :? , takže hrozí, že vyskočí, ale židlička jako taková je myslím stabilní. Nevím teda, do kolika let/ do jaké váhy dítěte se dá používat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
884
25.5.06 11:54

Ahoj,

tak my máme BAMBI a jsme s ní naprosto spokojení. :wink:

BERČO-fakt je stabilní a prcek nemá šanci vypadnout :) :!

pa Yasmin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
25.5.06 13:23

Holky,chtěla jsem se zeptat,je lepší trn mezi nožičkama přidělaný napevno k židličce-jako u Chicco happy snack,nebo oddělitelný s pultíkem,jako u Bambi.Z tohoto důvodu váhám mezi oběma židličkami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
26.5.06 09:17

Ahoj holky, všem vám děkuji za odpovědi. Moc jste mi pomohly. Rozhodla jsem se pro Bambi. Můj bratr s přítelkyní mají byt 1+1 a myslím, že tam nebude místa nazbyt, takže volím méně masivní židličku. Hodně mě taky potěšilo, že píšete, že židlička je stabilní a dítko se s ní nemůže převrátit. Dále se mi na této židličce líbí oddělávací vložka pro miminka. A v neposlední řadě je potěšující nižší cena. Ne, že by mě tisícovka navíc zruinovala, ale přijde mi zbytečné platit víc za něco, co je stejně funkční, jako levnější věc. A vzhledem k tomu, že se v dohledné době chystáme na 2. IVF bude každá korunka dobrá. Ještě jednou vám všem moc děkuji za pomoc při rozhodování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí