Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Chtěla jsem se zeptat jestli někdo nemáte tuhle jídelní stoličku http://www.detskyraj.cz/…robnosti.php?…
Mám docela strach, že je to z umělé hmoty, tak jestli to nemůže prasknout. Je to docela drahý na to, aby něco ruplo!!!!
A nebo jestli někdo neznáte odkaz na nějaké testovací stránky, kde jsou výsledky testů věcí pro děti !!!!
Díky Danny
Ahoj Danny,
my ji používáme už několik měsíců a jsme maximálně spokojeni. Malá má už přes devět kilo a pohoda. Je fakt stabilní a ten plast je taky dobrej. Můžu jen doporučit!!
Gabka
GABKA : Díky moc za doporučení!!!! Já si říkám, že ta cena, sakriš, musí odpovídat kvalitě! I když někdy to neplatí ![]()
Mimochodem, krásný staročeský jméno Stázinka
![]()
Danny, prasknut ti urcite nepraskne, je hodne bytelna, ten plast je uplne tvrdy, toho by som sa nebala.
No ja by som si ju druhy krat uz nekupila.
My máme doma Baby Dreams Bambi a jsme zatím spokojený, manipulace bezva, Adámek si tam libuje, jen kamarádka, co ji má o trochu dýl říkala, že už se malýmu podařilo dvakrát vykopnout ten pultík. Ale když je přikurtovanej, tak se mu nemůže snad nic stát. A pokud potřebuješ srovnání židliček, letos to vyšlo v D-testu a jestli se nepletu, byla tam i ta od Jané.
GOTHIC: No to mne moc nepotěšilo
No budu ještě o tom přemýšlet. Těch stoliček s tím stolem moc na výběr nejsou, už jsou jen ty obyč dřevěné. Samozřejmě že jestli tam bude sedět za tím stolem nevím, ale chci to risknout. Děti od ségry tam sedávaly, tak snad bude Davídek taky ![]()
Každopádně už díky tobě vím ty nedostatky, tak by mne při nejhorším nic nepřekvapilo!!!!
Snad tady ještě zabloudíš, tak jsem se chtěla zeptat jak moc špatně se to rozkládá, v čem je problém????!!!!!!
Danny
Danny, no ja myslim, ze potom dokupit stolik a stolicku za nejaku tisicku uz nie je problem, mozno tam este bude raz sedavat aj maly, ale ono to nie je podla mna moc pohodlne, uvidime.
Nedociahnu mu totiz zatial ani nozicky na zem, takze sa mu tam nesedi moc dobre.
Nechcem ta odradzat, mna by tiez asi tazko niekto odradil, len si myslim, ze je dobre vediet aj o negativach.
Ja napriklad ako teraz po roku ta Jane vyzera by som ju asi nepredala ani za 1500sk
a najradsej by som ju predala, lebo pri dalsom dietati chcem urcite inu, asi to peg perego.
Blbe je to v tom, ze tam sa musis sklonit a zospodu sa take dve drazky a ty musis obe strany naraz stlacit a zaroven dvihnut, co sa robi dost blbo, lebo 3 ruku nemame ![]()
Da sa to raz za cas prezit, ale radsej som, ked to robit nemusim.
Hlavne co som ale teraz porovnavala, tak mi vadi, ze nie je umyvatelna (teda je, ale nie na 100%), predsa len je to taka akoby latka no a pultik nie je cleneny, cize do neho nedas poharik, ani misku ako to ma ta chicco poly a to peg perego. Proste to na tom pulte lieta.
Este raz som sa na ne pozerala a mam pocit, ze to Jane je to iste ako ta moja akurat teda maju teraz krajsiu kolekciu. ![]()
Ale fakt je desne neobratna a neskladna, teraz mi je to jedno na dome, ale v 1 izbovom byte to bolo strasne, v:,–(e zavadzala, neda sa normalne presuvat (bez tych koleciek), nie je najlahsia.
Svagrina mala tu drevenu klasicku a tiez kupovala potom primma pappu od perega.
Ale kolko ludi tolko chuti a kazdemu vyhovuje nieco ine ![]()
A co to neonato, tu poznas? Sice je to podobny pristup, ale zdala sa mi v obchode lahsia a aj ten pult mala lepsie rieseny. skusim ju niekde najst na nete
http://www.e-detskysvet.cz/…robnosti.php?…
tak som ju nasla, nie je vidiet, ako sa rozklada na tu stolicku a stolcek, ale fakt je velmi pekna rozlozena.
Ako som to tak studovala a premyslala, preco som ju povodne chcela (to neonato) tak som dosla na viacere veci.
tu je ta neonato aj rozlozena
http://mimi-vyskov.com/…l/JZ456.aspx
Gothic, díky moc!!!!!!!
Ta „neonato“ vypadá opravdu hezky, zítra jdem kouknout na tu JANE a uvidíme. Každopádně u NEONATO cena je zajímavější, tak budem vybírat
![]()
Díky moc za info, já tu neonato hledala, ale našla jsem jen jeden inzerát v polsku, že to někdo prodává a to ještě bez fotky
Musím se naučit hledat ![]()
Danny
Maminky, chtela bych ozivit diskuzi:)
Ktera mate zkusenost s activa evo jané?
Dekuji ![]()