Jídelní stolička Jané Activa 06

1098
14.6.06 21:54

Jídelní stolička JANÉ ACTIVA 06

Chtěla jsem se zeptat jestli někdo nemáte tuhle jídelní stoličku http://www.detskyraj.cz/…robnosti.php?…

Mám docela strach, že je to z umělé hmoty, tak jestli to nemůže prasknout. Je to docela drahý na to, aby něco ruplo!!!!
A nebo jestli někdo neznáte odkaz na nějaké testovací stránky, kde jsou výsledky testů věcí pro děti !!!!
Díky Danny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
920
14.6.06 22:45

Ahoj Danny,
my ji používáme už několik měsíců a jsme maximálně spokojeni. Malá má už přes devět kilo a pohoda. Je fakt stabilní a ten plast je taky dobrej. Můžu jen doporučit!!
 Gabka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
14.6.06 23:03

GABKA : Díky moc za doporučení!!!! Já si říkám, že ta cena, sakriš, musí odpovídat kvalitě! I když někdy to neplatí :?
Mimochodem, krásný staročeský jméno Stázinka :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
14.6.06 23:03

Danny, prasknut ti urcite nepraskne, je hodne bytelna, ten plast je uplne tvrdy, toho by som sa nebala.
No ja by som si ju druhy krat uz nekupila.

• Je absolutne neskladna, co je v malych bytoch dost problem
  • ta umela hmota sa utieranim a cistenim dost oskriabe
  • dost tazko sa vybera ten vrch, takze manipulacia nic moc
  • nema kolieska, takze ked ju tahas po zemi, tak mozes oskriet parkety a stolicku (dvihat ju, kedze je tazka aj s dietatom no nic moc)
  • ma latkovy potah, sice je umyvatelny, ale po nejakej mrkvicke sme to neoprali ani vo vanishi.
    Pasy sa prat nedaju, nedaju sa vybrat (aspon som neprisla na to ako), takze tie sa dost tazko cistia, ja tam mam pernamentne zbytky jedla.
  • maly mi ten pultik bezne vykopne, proste nedrzi tam az tak napevno
  • nikdy sa mi nehral na stolicke pri stoliku (ked je rozlozena), takze hlavny ucel, pre ktory som ju kupovala, sa nesplnil :-(
    Takze po tomto vsetkom vzhladom na cenu by som si kupila radsej Peg perego Primma pappu, alebo nejake chicco, co tiez baby dost chvalia.
    No a momentalne Jane stoji odlozena, nepovsimnuta a ja krmim v antilope z ikei, lebo sa ovela lepsie s nou mainipuluje.
    Keby som kupovala teraz stolicku, tak kupim na kolieskach, dobre skladnu, polohovatelnu, s trnom medzi nozkami, velkym pultikom, umyvatelnu.
    Ked som ju zacala pouzivat, tiez som si ju pochvalovala, ale teraz uz vidim bohuzial aj jej slabe stranky :-(
    Mne sa pacila este neonato, tiez taka rozoberatelna, ale muz doniesol domov nakoniec tuto, tak sme mali tuto :-)
    Ja pisem ale o kolekcii asi 04, alebo 05, fakt neviem aku mame, takze mozno sa nieco odvtedy vychytalo!!
    Prajem stastny vyber!!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
15.6.06 08:41

My máme doma Baby Dreams Bambi a jsme zatím spokojený, manipulace bezva, Adámek si tam libuje, jen kamarádka, co ji má o trochu dýl říkala, že už se malýmu podařilo dvakrát vykopnout ten pultík. Ale když je přikurtovanej, tak se mu nemůže snad nic stát. A pokud potřebuješ srovnání židliček, letos to vyšlo v D-testu a jestli se nepletu, byla tam i ta od Jané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
15.6.06 12:23

GOTHIC: No to mne moc nepotěšilo :( No budu ještě o tom přemýšlet. Těch stoliček s tím stolem moc na výběr nejsou, už jsou jen ty obyč dřevěné. Samozřejmě že jestli tam bude sedět za tím stolem nevím, ale chci to risknout. Děti od ségry tam sedávaly, tak snad bude Davídek taky :?
Každopádně už díky tobě vím ty nedostatky, tak by mne při nejhorším nic nepřekvapilo!!!!
Snad tady ještě zabloudíš, tak jsem se chtěla zeptat jak moc špatně se to rozkládá, v čem je problém????!!!!!!
 Danny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
15.6.06 13:53

Danny, no ja myslim, ze potom dokupit stolik a stolicku za nejaku tisicku uz nie je problem, mozno tam este bude raz sedavat aj maly, ale ono to nie je podla mna moc pohodlne, uvidime.
Nedociahnu mu totiz zatial ani nozicky na zem, takze sa mu tam nesedi moc dobre.
Nechcem ta odradzat, mna by tiez asi tazko niekto odradil, len si myslim, ze je dobre vediet aj o negativach.
Ja napriklad ako teraz po roku ta Jane vyzera by som ju asi nepredala ani za 1500sk :-( a najradsej by som ju predala, lebo pri dalsom dietati chcem urcite inu, asi to peg perego.
Blbe je to v tom, ze tam sa musis sklonit a zospodu sa take dve drazky a ty musis obe strany naraz stlacit a zaroven dvihnut, co sa robi dost blbo, lebo 3 ruku nemame :-(
Da sa to raz za cas prezit, ale radsej som, ked to robit nemusim.
Hlavne co som ale teraz porovnavala, tak mi vadi, ze nie je umyvatelna (teda je, ale nie na 100%), predsa len je to taka akoby latka no a pultik nie je cleneny, cize do neho nedas poharik, ani misku ako to ma ta chicco poly a to peg perego. Proste to na tom pulte lieta.
Este raz som sa na ne pozerala a mam pocit, ze to Jane je to iste ako ta moja akurat teda maju teraz krajsiu kolekciu. :-)
Ale fakt je desne neobratna a neskladna, teraz mi je to jedno na dome, ale v 1 izbovom byte to bolo strasne, v:,–(e zavadzala, neda sa normalne presuvat (bez tych koleciek), nie je najlahsia.
Svagrina mala tu drevenu klasicku a tiez kupovala potom primma pappu od perega.
Ale kolko ludi tolko chuti a kazdemu vyhovuje nieco ine :-)
A co to neonato, tu poznas? Sice je to podobny pristup, ale zdala sa mi v obchode lahsia a aj ten pult mala lepsie rieseny. skusim ju niekde najst na nete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
15.6.06 19:59

http://www.e-detskysvet.cz/…robnosti.php?…
tak som ju nasla, nie je vidiet, ako sa rozklada na tu stolicku a stolcek, ale fakt je velmi pekna rozlozena.
Ako som to tak studovala a premyslala, preco som ju povodne chcela (to neonato) tak som dosla na viacere veci.

• ma trn medzi nozickami,
  • ma clenity pultik, specialnu plochu na odkladanie poharika
  • pri rozlozeni ma box na pastelky
  • je lepsie vyriesene to rozkladanie
  • je umyvatelna.
    Jedine co je rovnake, ze tiez nie je na kolieskach, je bytelna a moze sa doskriabat ta umela hmota.
    Ale zda sa mi lepsia a je aj o nieco lacnejsia.
    Je to na tebe, najlepsie ked pojdes niekam do obchodu a obzries si tie stolicky nazivo, skusis si tam maleho po:,–(it.
    Ja by som sa asi aj bala toho polohovania, my mame len taky divny polosed, malemu to staci, papat zacal az ako 6,5m a to uz bezproblemov sedel sam, ale mensie mimco, take 4m by som do tej polohy nedala.
    Tak prajem stastny vyber!!!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
15.6.06 20:54

tu je ta neonato aj rozlozena
http://mimi-vyskov.com/…l/JZ456.aspx

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
19.6.06 00:10

Gothic, díky moc!!!!!!!
Ta „neonato“ vypadá opravdu hezky, zítra jdem kouknout na tu JANE a uvidíme. Každopádně u NEONATO cena je zajímavější, tak budem vybírat :P :P :P
Díky moc za info, já tu neonato hledala, ale našla jsem jen jeden inzerát v polsku, že to někdo prodává a to ještě bez fotky :D :D :D Musím se naučit hledat :D
 Danny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
13.10.13 18:37

Maminky, chtela bych ozivit diskuzi:)
Ktera mate zkusenost s activa evo jané?
Dekuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit