Driclor - nefunguje

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15.3.11 15:41

driclor - nefunguje

Ahoj holčiny, zhruba před měsícem tady byla diskuze ohledně pocení. hodně z vás si chválilo driclor, tak jsem se nechala inspirovat a zakoupila ho. první týden byl super, po pocení ani památky, fungoval hned po prvním natření do podpaží i několik dnů. pak jsem ho cca týden nepoužívala, protože pocení se hodně omezilo. zhruba před 14 dny jsem se ale začala opět potit, tak jsem ho začla znovu používat a používám až do teď a mám pocit, že už na mě vůbec nefunguje. i když se s ním mažu téměř každý den, tak se stále potím, takže je to celkem na prd. máte s tím některá stejné zkušenosti jako já? že vám po čase přestal fungovat? upozorňuji, že ho dobře skladuju a mažu se s ním večer před spaním a 24 hod po holení ho nepoužívám. čím by to mohlo být, že najednou na mě nefuguje? prošlá lhůta taky není, a stravuji se stále stejně… ve stresu také asi nejsem tak já nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
teresa20
15.3.11 15:51

Mě tohle dělá většina antiperspirantů - fungují pár dní a pak je to jako bych nepoužila nic :nevim: Tělo si na to zvykne a pomalu přestává účinkovat… Stejně to mám i s šampony

• Citovat
  • Upravit
15074
15.3.11 16:13

A co Excipial deo forte? To by mělo být taky na omezení pocení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
15.3.11 16:32
madi píše:
Mě tohle dělá většina antiperspirantů - fungují pár dní a pak je to jako bych nepoužila nic :nevim: Tělo si na to zvykne a pomalu přestává účinkovat… Stejně to mám i s šampony

Jéé, tak konečně někdo, kdo je na tom s antiperspiranty podobně. 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.3.11 16:40

hofka: excipial deo forte jsem nezkoušela, tak nevím.
nejde o to, že bych nebyla ochotná si koupit jiný výrobek, ale štve mě ta cena. 215 kč za driclor není málo a nechci ho zas vyhazovat, když ho tu jestě mám téměr celý :zed: kdybych na něj viděla reklamu, tak si ho za tu cenu rozhodně nekoupím, protože vím, že u spousty výrobků co je reklama, tak nefungují…ale tady hodně z vás psalo, že s ním má dobré zkušenosti, tak jsem to riskla a on opravdu fungoval, ale bohužel jen prvních 14 dní a od té doby nic - potím se, jako kdybych nic nepoužila, a to ani nemusím něco dělat, stačí že sedím u TV a už se potím, tak jsem z toho docela zklamaná a naštvaná zároveň. excipial deo klidně vyzkouším, ale doberu ten driclor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
15.3.11 19:38

holky já jsem tu psala at si zakoupíte od vichy mám to už tři roky a jsem maximálně spokojená ano je dražší, ale dělají akce 1+1zdarma takže já loni koupila 2 balení tzn. 4kusy a mám to na rok… cena jednoho je cca 230-250korn
 http://www.zbozi.cz/…nt-48h-50ml/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
15.3.11 19:56
mofiz píše:
holky já jsem tu psala at si zakoupíte od vichy mám to už tři roky a jsem maximálně spokojená ano je dražší, ale dělají akce 1+1zdarma takže já loni koupila 2 balení tzn. 4kusy a mám to na rok… cena jednoho je cca 230-250korn
http://www.zbozi.cz/…nt-48h-50ml/?…
´
Tak to me zrovna nepomohlo :think: Na kazdyho asi zabira tay neco jinyho…

Kubikulo Jinak ten driclor zkusit chci, tak uvidim, jestli na tom budem stejne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
15.3.11 22:28

Ahoj, také jsem si ho koupila. Prvních čtrnáct dní fungoval perfektně a teď už nic moc. Je pravda, že je to s ním lepší, než s jinýma, ale potit jsem se nepřestala. No budu zkoušet dál a když už neuvidím žádný zlepšení, tak budu hledat jiný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzinqa
10.5.12 17:20

...

tak ja driclor pouzivam zopar mesiacov, podla navodu - prvy tyzden kazdy vecer, teraz obcas, sem-tam na noc aj zabudnem, prichadza leto, vonku teplo ale po poteni ani stopa - konecne som si dnes mohla vziat svoju oblubenu cervenu tuniku, ktoru som ani nenosila, lebo flaky na nej bolo vidno zo vzdialenosti 100m - a dnes.. nic :)) u mna driclor funguje, pouzivam ho teraz cca 1-2× tyzdenne…

• Citovat
  • Upravit
13770
10.5.12 17:31

Na me teda vzdy fungoval perfektne ale opatrne s nim, dost drazdi kuzi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzinqa
10.5.12 17:34

no ano… po holeni a na mokru kozu - oblukom sa vyhybat… lebo velmi drazdi… koza musi byt uuplne sucha a neposkodena… a potom to funguje ako hodinky, ja mozem za seba vrelo odporucat!!!

• Citovat
  • Upravit
2041
10.5.12 18:06

já se potila opravdu dost a po 3× dric. prostě konec, pak jsem ho třeba použila jen párkrát do měsíce a časem jsem se přestala potit úplně. Někdy mi to ale v noci během spaní děsně pálilo, že jsem to musela smýt.
Je to divný, že to neúčinkuje :roll: já se na něj zrovna po šesti letech chystám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
10.5.12 18:06
@zuzinqa píše:
no ano… po holeni a na mokru kozu - oblukom sa vyhybat… lebo velmi drazdi… koza musi byt uuplne sucha a neposkodena… a potom to funguje ako hodinky, ja mozem za seba vrelo odporucat!!!

já nejdřív jaká mokrá koza, už mi to došlo :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
10.5.12 18:31
@Nelluška píše:
já nejdřív jaká mokrá koza, už mi to došlo :mrgreen: :mrgreen:

ja taky!:-D
Jo jinak ja jsem to s nim fakt tak jednou prehnala, ze jsem mela snad popalenou kuzi, mela jsem v podpazi uplny strupy, a nemohla jsem par dni zvednout ruce:-D
Pak jsem ho nanasela uz jen malinko a s pomoci vatoveho tamponku. Tou kulickou jsem uz nemela odvahu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
10.5.12 19:02

A náhodou Balea extra stark na noc jste nezkoušely? Já si ho koupila dneska, s pocením mám taky děsný problém, tak ho chci zkusit. Píšou, že účinkuje jemně, ale silně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí