Jaký make-up pro citlivou pleť?

69
15.3.11 15:23

Jaký make-up pro citlivou pleť?

Ahoj,

ráda bych si už konečně pořídila make-up,který bych snesla. Už jsem vyzkoušela Mabeline,Oriflame a ještě jeden - ale už nevím značku. Stále to není ten pravý.
Mám citlivou pleť se sklony k atopii. Všechny vyzkoušené make-upy mi po smytí vytáhly hromadu červených beďarů. Některé mě stahovaly - to byly ty pudrové.
Existuje vůbec nějaký pro mě? Popř. kombinace krém+ make-up?
Děkuji moc za rady a tipy! :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35944
15.3.11 15:31

Co lékárenská kosmetika? Vichy, Avené, bioderma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
15.3.11 15:38

Já mám dobré zkušenosti s la roche posay -ale popravdě -nejspíš si to budeš muset odzkoušet -vyptej si vzorečka a do toho a na make-upy z drogérky se vykašli -to nebude nic pro tebe .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
15.3.11 15:43

běž do lékárny, nějaké lepší, kde mají Vichy, La Roche, Avene, Bioderma, Eucerin apod. Řekni, že máš citlivou pleť a ať ti dají vzorečky make-up jednotlivých značek - a prostě zkoušej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
15.3.11 15:53
Black_Orchids píše:
běž do lékárny, nějaké lepší, kde mají Vichy, La Roche, Avene, Bioderma, Eucerin apod. Řekni, že máš citlivou pleť a ať ti dají vzorečky make-up jednotlivých značek - a prostě zkoušej.

fakt? Tak to se si budu muset odvážit - na tohle moc nejsem…ale asi je to běžná praxe. Už jste dvě,co mi to tu radí… :oops:
No je fakt,že radši vyprosit vzorek, než koupit make-up za 500 Kč a více a pak ho vyhodit… :zed:
Děkuji moc! :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
15.3.11 16:16
drahomirka píše:
Black_Orchids píše:
fakt? Tak to se si budu muset odvážit - na tohle moc nejsem…ale asi je to běžná praxe. Už jste dvě,co mi to tu radí… :oops:
No je fakt,že radši vyprosit vzorek, než koupit make-up za 500 Kč a více a pak ho vyhodit… :zed:
Děkuji moc! :huban:

úplně v pohodě :-D pracovala jsem nějakou dobu pro sít lékáren a je to naprosto normální. dermo-poradkyně to samy od sebe zákaznicím dávaly - ať si napřed vyzkouší vzorky a pak si koupí, co jim sedí.
pokud se budou v lékárně tvářit divně, je to blbá lékárna.
co vím, tak jsou občas protivný ty prodavačky v Sephora, Douglas a spol. když jim řekneš o vzorek (a nezáleží, že tam utrtíš několik tisíc), ale v lékárně se mi to ještě nestalo.

jo ale akorát jsou pak divný zákaznice, který k nám chodily jen pro vzorky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35944
15.3.11 16:36

Nebo pokud se stydíš si říct o vzorky, hodně je toho na aukru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
15.3.11 17:01

me vyhovuje Dermacol :palec: Nebo kremy Doliva, ty jsou hodne setrne k pleti :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
15.3.11 17:21

ja zkousela Lancome a ten byl naprosto dokonalej, ale typ ti uz nereknu, bohuzel :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
15.3.11 19:41

já mám z yves rocher

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
15.3.11 19:56
pavlak5 píše:
Já mám dobré zkušenosti s la roche posay -ale popravdě -nejspíš si to budeš muset odzkoušet -vyptej si vzorečka a do toho a na make-upy z drogérky se vykašli -to nebude nic pro tebe .

JJ La Roche Posay je supr, řekla bych, že lepší než Vichy, ale vyžádej si nejdříve vzorek. Já osobně nedám dopustit na Estée Lauder- make up Futurist, který používám už několik let. Je sice o něco dražší, ale zase vydrží dlouho a je s pumpičkou. Taky mám citlivou pleť.
Tak dobře vyber! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
15.3.11 20:24

Tak jo! :palec: Až budu mít cestu kolem dobré lékárny,tak tam skáknu - v jedné jsme ted v zimě za sirupy na kašel,horečku, kapky do nosa a jiné věci utratili hromadu peněz,tak vzorky je snad nezabijou… :wink:

Myslím,že už mi jednou dáli vzorky LR Posay krém,ale říkali,že k make-up vzorek není - to je divné… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
15.3.11 21:52
pikola píše:
Co lékárenská kosmetika? Vichy, Avené, bioderma?

Ty jsou opravdu dobré. ZAjdi so do lékárny, která s nimy má smlouvu a tam vzorečky budou mít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
15.3.11 21:54

Za mě La-Roche Posay :palec: jen přidám odkaz na internetovou lékárnu,kde mají taky tyto make-upy.A vzorečky dávají v každé větší lékárně.
 http://www.docsimon.cz/…-roche-posay

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2404
15.3.11 22:03

Mám taky citlivou pleť a make-up používám jedině od Vichy. Máme u nás jednu partnersku lékárnu a vždycky mi přibalí i vzorečky a letáčky. Kupuju Normateint, teď jsem měla i Aerateint, oba lehoučké, déšť nevadí, přežil i koupání na přehradě. Normateint trošku líp kryje. Když jsem celý den bez make-upu, tak mám večer zarudlou pleť a ty od Vichy právě skvěle chrání, mají i UV, takže většinou se natřu už ráno, vydrží celý den, případně jen doupravím. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí