Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj,
ráda bych si už konečně pořídila make-up,který bych snesla. Už jsem vyzkoušela Mabeline,Oriflame a ještě jeden - ale už nevím značku. Stále to není ten pravý.
Mám citlivou pleť se sklony k atopii. Všechny vyzkoušené make-upy mi po smytí vytáhly hromadu červených beďarů. Některé mě stahovaly - to byly ty pudrové.
Existuje vůbec nějaký pro mě? Popř. kombinace krém+ make-up?
Děkuji moc za rady a tipy! ![]()
Já mám dobré zkušenosti s la roche posay -ale popravdě -nejspíš si to budeš muset odzkoušet -vyptej si vzorečka a do toho a na make-upy z drogérky se vykašli -to nebude nic pro tebe .
běž do lékárny, nějaké lepší, kde mají Vichy, La Roche, Avene, Bioderma, Eucerin apod. Řekni, že máš citlivou pleť a ať ti dají vzorečky make-up jednotlivých značek - a prostě zkoušej.
Black_Orchids píše:
běž do lékárny, nějaké lepší, kde mají Vichy, La Roche, Avene, Bioderma, Eucerin apod. Řekni, že máš citlivou pleť a ať ti dají vzorečky make-up jednotlivých značek - a prostě zkoušej.
fakt? Tak to se si budu muset odvážit - na tohle moc nejsem…ale asi je to běžná praxe. Už jste dvě,co mi to tu radí… ![]()
No je fakt,že radši vyprosit vzorek, než koupit make-up za 500 Kč a více a pak ho vyhodit… ![]()
Děkuji moc! ![]()
drahomirka píše:Black_Orchids píše:fakt? Tak to se si budu muset odvážit - na tohle moc nejsem…ale asi je to běžná praxe. Už jste dvě,co mi to tu radí…
No je fakt,že radši vyprosit vzorek, než koupit make-up za 500 Kč a více a pak ho vyhodit…
Děkuji moc!
úplně v pohodě
pracovala jsem nějakou dobu pro sít lékáren a je to naprosto normální. dermo-poradkyně to samy od sebe zákaznicím dávaly - ať si napřed vyzkouší vzorky a pak si koupí, co jim sedí.
pokud se budou v lékárně tvářit divně, je to blbá lékárna.
co vím, tak jsou občas protivný ty prodavačky v Sephora, Douglas a spol. když jim řekneš o vzorek (a nezáleží, že tam utrtíš několik tisíc), ale v lékárně se mi to ještě nestalo.
jo ale akorát jsou pak divný zákaznice, který k nám chodily jen pro vzorky ![]()
Nebo pokud se stydíš si říct o vzorky, hodně je toho na aukru.
me vyhovuje Dermacol
Nebo kremy Doliva, ty jsou hodne setrne k pleti ![]()
ja zkousela Lancome a ten byl naprosto dokonalej, ale typ ti uz nereknu, bohuzel ![]()
pavlak5 píše:
Já mám dobré zkušenosti s la roche posay -ale popravdě -nejspíš si to budeš muset odzkoušet -vyptej si vzorečka a do toho a na make-upy z drogérky se vykašli -to nebude nic pro tebe .
JJ La Roche Posay je supr, řekla bych, že lepší než Vichy, ale vyžádej si nejdříve vzorek. Já osobně nedám dopustit na Estée Lauder- make up Futurist, který používám už několik let. Je sice o něco dražší, ale zase vydrží dlouho a je s pumpičkou. Taky mám citlivou pleť.
Tak dobře vyber! ![]()
Tak jo!
Až budu mít cestu kolem dobré lékárny,tak tam skáknu - v jedné jsme ted v zimě za sirupy na kašel,horečku, kapky do nosa a jiné věci utratili hromadu peněz,tak vzorky je snad nezabijou… ![]()
Myslím,že už mi jednou dáli vzorky LR Posay krém,ale říkali,že k make-up vzorek není - to je divné… ![]()
pikola píše:
Co lékárenská kosmetika? Vichy, Avené, bioderma?
Ty jsou opravdu dobré. ZAjdi so do lékárny, která s nimy má smlouvu a tam vzorečky budou mít.
Za mě La-Roche Posay
jen přidám odkaz na internetovou lékárnu,kde mají taky tyto make-upy.A vzorečky dávají v každé větší lékárně.
http://www.docsimon.cz/…-roche-posay
Mám taky citlivou pleť a make-up používám jedině od Vichy. Máme u nás jednu partnersku lékárnu a vždycky mi přibalí i vzorečky a letáčky. Kupuju Normateint, teď jsem měla i Aerateint, oba lehoučké, déšť nevadí, přežil i koupání na přehradě. Normateint trošku líp kryje. Když jsem celý den bez make-upu, tak mám večer zarudlou pleť a ty od Vichy právě skvěle chrání, mají i UV, takže většinou se natřu už ráno, vydrží celý den, případně jen doupravím. ![]()