Dřívější vstávání

Napsat příspěvek
Velikost písma:
84
25.1.20 20:21

@Lenka_Hal
A to já bych ho zase nedala dopoledne. Je to fakt, že jsou lidé skřivani a sovy. Nějaký čas po škole jsem byla na ÚP, to byly časy, spát jsem chodila ve dvě v noci a vstávala v deset, 8 hodin spánku a pro mě úplný ideál. Vůbec jsem nebyla přes den unavená. Bohužel svět fandí spíše skrivanum. Při chození na šest do práce jsem trpěla, i když jsem šla spát v osm. Každý to má prostě jinak 🤔.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101567
25.1.20 20:35

@siminek123 Ale jde, kdybys musela vstavat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
25.1.20 21:10
@siminek123 píše:
@Lenka_Hal
A to já bych ho zase nedala dopoledne. Je to fakt, že jsou lidé skřivani a sovy. Nějaký čas po škole jsem byla na ÚP, to byly časy, spát jsem chodila ve dvě v noci a vstávala v deset, 8 hodin spánku a pro mě úplný ideál. Vůbec jsem nebyla přes den unavená. Bohužel svět fandí spíše skrivanum. Při chození na šest do práce jsem trpěla, i když jsem šla spát v osm. Každý to má prostě jinak 🤔.

Muz si ten cas vstavani/chozeni do postele posunul, ale zvykal si fakt pres rok. Po dvou letech uz vstava brzo sam. Ale porad umi rano vyspavat, kdyz muze…to ja ne. Proste ani kdybych se rozkrajela, jak se probudim, tak konec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
25.1.20 21:52

Já když jsem musela vstávat v půl paté, tak jsem z toho dne měla spíš míň, protože bylo půl osmé večer a já už nemohla, musela jsem si jít aspoň na chvíli lehnout. Později jsem usínala ve vlaku, ve škole apod. :D takže momentálně vstávám mezi 8 a 9 a přijde mi to mnohem lepší, ale je fakt, že jsem produktivnější večer než ráno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová