Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Zdravím všechny Maminky,
mám dotaz můj 6 letý syn má na ruce 6 bradaviček a na obličeji především na bradě… má více, ale vypadá to jako pupinky ani to nejde vidět. Mám dotaz co vám na to pomohlo? Na ruce už to má rok…netušila jsem, že to jsou bradavice a ted to má i na obličeji, ale vidět to moc nejde. Doktorka nám to vypálila dusíkem a po 10dnech natirat vodičkou líh. aby to uschlo, ale nevím jeslti to pomůže, jelikož to má drobné, tak nevím jak bych pokladala na obličej česnek.
Děkuji moc za rady:-)
Mas na to davat cesnek? Co uriznout slabsi platek a dat na naplast a prelepit na oblicej? ![]()
Ta vodička (líh) je dobrý ono to za čas vypadne ale musíte se to natírat pravidělně a když ne tak opět zajít na dusík aby to vypálili oni se rádi vrací ![]()
a nebo jak píše @B.arbusa.b tak časnek, dát na noc a zalepit a to též pomáhá ![]()
Ale mám jí začít natírat až po 10 dnech od vypálení… má je opravdu drobné a víc těch bradaviček, česnek by se dostal i na zdravou kuži velikost bradavičky není ani milimetr.
děkuji
Ještě mě napadlo co si koupit vitamíny Imunoglukan?
Bradavice se léčí česnekem naloženým do octu.
Vyléčili jsme dceři bradavice na noze.
Lapis, ale porad se s doktorkpu. pokud je to hodne drobne, tak opatrne na to. lapis je lety osvedceny, koupi se v lekarne
@B.arbusa.b píše:
Ja myslim, ze by ten cesnek na zdrave kuzi nevadil
nevadí, jen když to bude mít nalepené na puse, může si to ve spánku strhnout, my jsem léčili dceři chodidla a bylo to schované pod ponožkou, i tak se jí to podařilo v noci odlepit.