Drobné roční dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28
26.1.12 12:24

Cornelko a prosím projevovalo se to u Tvojí holčičky ještě nějak jinak než malou výškou a váhou??
A jak jste na to nakonec přišli? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cornelka
26.1.12 14:21
Sesa píše:
Cornelko a prosím projevovalo se to u Tvojí holčičky ještě nějak jinak než malou výškou a váhou??
A jak jste na to nakonec přišli? Děkuji

My to víme od narození. Nízka porodní váha, nápadná stigmatizace-tzn. rysy v obličeji,psychomotorická retardace, váhové neprospívání, atd… Údajně může být více druhů, nebo stupňů, u některých dětí to nemusí být vůbec poznat.To nám říkala primářka na genetice.
Tento syndrom se vyskytuje velice sporadicky a málokdo o něm něco ví.
 http://www.drabek.info/blog/blog.php?…

• Citovat
  • Upravit
28
27.1.12 15:56

Ahoj Cornelko,
děkuji za odpověď. My jsme se k tomu dostali tím, že syn má výrůstek u ucha. S tím nám z porodnice poslali na genetiku. Teď v roce se jim právě nezdála stigmatizace, malý vzrůst. nechutenství. Syn je mi velice podobný, tak jen doufám, že ta stigmatizace je náhodná…ale když jsem si četla ten článek , tak mě to dost vyděsilo. Syn je povahově klidný, ale u ničeho nevydrží, připadá mi takový občas zastřený pohledem, celkem dost bojujeme s jídlem…jako dítě byl hypertonik.
Pokud bych mohla, ráda bych si s Tebou popovídala více, ale mimo tyhle stránky. Pokud chceš můžeš se mi ozvat na mail svatava77@email.cz Budu ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
27.1.12 16:36

Nebo mi můžeš napsat tady na SZ.díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie