19měsíční přes den skřípe zubama

1823
6.12.11 09:38

19m - přes den skřípe zubama

Ahoj, dcera 19 měsíců mi přes den začala skřípat zubama. Je to hoznej zvuk, ale spíš se bojím, aby si je zbytečně neničila. Ukazovat na pusu a říkat, že to nesmí samozřejmě nepomáhá. Rady typu dej jí dudlík, jsou na nic. Přece jí v tomhle věku nezačnu zase dávat dudlík na den. Stačí, že ho vyžaduje v noci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1005
6.12.11 09:45

Ahojky mám 16 měsíční dceru a taky to občas dělá :lol: nicméně mě to dělá spíš naschvál,vždycky když jí dám najevo,že mi to vadí tak se mi začne smát a dělá to tak dlouho dokud to prostě neignoruju. :) Pak s tím přestane.Jinak myslím si,že by si ty zoubky snad tímhle zničit neměli.Synovec skřípe zubama večer ze spaní…to jsou teprve zvuky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
6.12.11 09:47

Já taky skřípu v noci a mám je právě částečně obroušený. :roll:

Ona to dělá jen tak. Nemám pocit, že by to dělala nějak naschvál nebo když je v nějaké situaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
6.12.11 09:51

Tak snad ji to brzy přejde :) Je to hrozný zvuk :lol: Já jsem ráda,že moje malá si na to 3 dny nevzpomněla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
6.12.11 10:09

Náš malý to dělal taky, trvalo to tak týden, dva, pak na to zapomněl a přestal. Je to pár měsíců a už se k tomu nevrátil :) Bude mu sice rok, ale zoubky už má skoro všechny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
6.12.11 22:30

Kacik, a kolko vas maly ma zubov? Nas ma 13 mesiacov a mame uz 16 zubov, coz mi pripada trosku viac. A dneska moj zubny doktor nariadil nech cistim 2× denne :-(
Este k tomu cez den tiez skripa prednimi zubami :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
7.12.11 09:43

Eginko, náš malý má 14 zoubků :mrgreen: zatím…
Nejdříve se prořezali dvě stoličky a vzápětí mu narostli všechny špičáky. Vypadá to, že na 13 měsících na tom budeme stejně :lol:
V předchozím příspěvku jsem myslela skoro všechny kromě posledních šestek, ty rostou mnohem později? I když u některých dětí člověk nikdy neví :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí