Druhá bílá čárka

956
19.10.10 19:07

druhá bílá čárka

ahojky snažilky,tak jsem 13 den po vyvolávačce,ale nedostala jsem to a bt je pořád 37,0 tak nevím :-(
Dělala jsem si test ,ale omylem jsem šáhnula na testovací část a ušpinila se ,ale zůstal tam bílej proužek,jakože druhá čárka co to je?? Foto mám ,ale nevím jak ho sem vložit :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5591
19.10.10 19:20

:nevim: To teda nevím,mě se nikdy testovací část nesmazala ať bych sahala jak chtěla.Není to vada testu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
19.10.10 19:46

mám pocit, že duch (věrohodný) musí být zbravený do růžova. doporučuju zkusit nový testík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14048
21.10.10 12:44

musi to byt do cervena, ruzova. bila nic neni, to jen jak si to zmackla, tak se to asi zvyraznilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veronika82
2.11.10 22:35

Ahoj, mě se předevčírem a včera objevila na testech také čárka bílá, takže nevím. U sebe vím, že je natestování ještě brzo, jelikož menstruaci mám dostat až 9.11, ale stejně doufám. Momentálně mám neustále nevolnost a pocit nazvracení při ohnutí k zemi se skoro poz…, jsem strašně unavená a ospalá, motá se mi hlava a bolí prsa, jenže sama nevím není-li to spíše vyvolané psychikou. Přesto doufám, že třeba i ta bílá něco znamená :wink: a dočkám se konečně toho vytouženého drobečka a tobě držím palečky.

• Citovat
  • Upravit
Luck89
28.8.11 16:27

Bílá čárka

Ahojky jsem tu nová a chtěla jsem ti jenom říct, že já si dělala test před 4dnama a ukázala se mi tam taky tlustá bílá čárka i z boku to mám bílí a vím 100% že jsem na testovací zónu nešáhla. tak nevím, ale myslím si že test je vadný

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex