Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahojky snažilky,tak jsem 13 den po vyvolávačce,ale nedostala jsem to a bt je pořád 37,0 tak nevím ![]()
Dělala jsem si test ,ale omylem jsem šáhnula na testovací část a ušpinila se ,ale zůstal tam bílej proužek,jakože druhá čárka co to je?? Foto mám ,ale nevím jak ho sem vložit ![]()
To teda nevím,mě se nikdy testovací část nesmazala ať bych sahala jak chtěla.Není to vada testu?
mám pocit, že duch (věrohodný) musí být zbravený do růžova. doporučuju zkusit nový testík.
musi to byt do cervena, ruzova. bila nic neni, to jen jak si to zmackla, tak se to asi zvyraznilo
Ahoj, mě se předevčírem a včera objevila na testech také čárka bílá, takže nevím. U sebe vím, že je natestování ještě brzo, jelikož menstruaci mám dostat až 9.11, ale stejně doufám. Momentálně mám neustále nevolnost a pocit nazvracení při ohnutí k zemi se skoro poz…, jsem strašně unavená a ospalá, motá se mi hlava a bolí prsa, jenže sama nevím není-li to spíše vyvolané psychikou. Přesto doufám, že třeba i ta bílá něco znamená
a dočkám se konečně toho vytouženého drobečka a tobě držím palečky.
Ahojky jsem tu nová a chtěla jsem ti jenom říct, že já si dělala test před 4dnama a ukázala se mi tam taky tlustá bílá čárka i z boku to mám bílí a vím 100% že jsem na testovací zónu nešáhla. tak nevím, ale myslím si že test je vadný