Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Kaciku1,tak gratuluji,já si ještě nejsem jistá,uvidím co mi řekne ještě nový test dnes odpoledne,schválně jsem si schovala ranní moč,tak pak napíšu.
Jestli jsme těhotné tak to bude super.Moc se těším.Pak písnu
mamuša píše:
Kaciku1,tak gratuluji,já si ještě nejsem jistá,uvidím co mi řekne ještě nový test dnes odpoledne,schválně jsem si schovala ranní moč,tak pak napíšu.Jestli jsme těhotné tak to bude super.Moc se těším.Pak písnu
no já si taky nejsem jistá znova to zkusim asi zítra ráno nebo v sobotu ![]()
Kaciku1 tak mi zítra napiš do soukromé zprávy jak jsi dopadla,já už to budu vědět večer.Je fajn,že je na tom někdo stejně jako já.
mamuša píše:
Kaciku1 tak mi zítra napiš do soukromé zprávy jak jsi dopadla,já už to budu vědět večer.Je fajn,že je na tom někdo stejně jako já.
písnu … pisni i ty, držim palečky
Gratuluji. Já měla dvakrát super slabou. Jsi těhu hrozně krátce.
Ahoj Mamušo,pamatuji si tě,když jste uvažovali nad třetím dítětem…To vyšlo krásně brzy,moc gratuluju
Myslím,že si tím můžeš být jistá-příznaky už znáš+BT je jasná.Tak teď jen,aby bylo všechno v pořádku-moc ti držím palce!! Tina
Ahoj Petricko a Tino,díky za vaše přání,jen ať to vyjde.
Taťka je sice v šoku,myslel si,že to bude tak za půl roku,ale moc se mi nezdá,abych otěhotněla hned po vysazení,je to divný.Minule i předminule jsem otěhotněla až za 2měs.
ještě je tady možnost,že jsem měla HA s nízkou dávkou hormonů,které se mi z těla dostaly dřív než u tabletek(měla jsem náplast a slyšela jsem,že po ní brzy ženy otěhotněly a nemají to užívat ženy s váhou nad 90kg,že by to pro ně bylo málo.
To by mě taky zajímalo jestli se to někomu stalo.
Určitě písnu jak jsem dopadla.
Já měla tu druhou čárku taky skoro neviditelnou… Žádné diskuze jako emimino jsem tou dobou neznala (těhotenství bylo velmi neplánované) a neměla jsem koho se zeptat… No, vydrželo mě to napínat dlouho, silná byla ta čárka až asi po 2 týdnech, já vynervovaná, nevěda na čem jsem, jsem testovala obden
Během toho jsem jezdila po netu a hledala, jestli slabší čárka platí a tak jsem, myslím, nějak objevila emimino ![]()
Tak jsem si dělala test a zase je tam druhá čárka,o něco silnější než před dvěma dny.Tak to asi vyjde,ale ještě počkám a zkusím to zase za dva dny a ve středu jdu k lékaři a ten mi to objasní jak to je.
Ahoj holky,, jen tak jsem k vám nakoukla a jak to tady tak čtu tak mi to nedalo, víte,jednoho prcka už doma mám,,to nám tehdy s manžou šlo dost rychle, a ted když chceme druhého tak to nějak vázne,,si asi dává na čas, prášky jsem vy:,–(ila 22 září,,,ted jsem si dělala test v úterý,,,samo že na něm nic nebylo sem ho naštvaně hodila do popelnice,,,no a jak to tu čtu tak jsem z normální zvědavosti šla ten test vyhrabat a je na něm hooooodně slabá čárečka,,ale fakt skoro neviditelná,,,ted nevím kdo to tu psal že se mu čárka objevila až po 2 hodinách,,,díky za to,,,měla bych jinak nervy v čudu,,
Já si taky myslím, že i slabá se počítá
Já jsem měla dostat MS 5.8., testovala jsem až 14.8. (páč jsem neměla nervy na to, že by to zas vyšlo negativní, tak jsem vyčkávala) a vlastně po 9 dnech zpoždění tam byla o dost slabší čárka. Pak jsem dělala testů ještě pár a pořádná dálnice byla, až jak jsme se vrátili na konci srpna z dovolené - takže v nějakém +- 6.-7.tt.
Takže myslím, že všem slabým čárkám je možno gratulovat ![]()
ještě nechci nic uspěchat,,ale byla bych strašně ráááááda,,,při tom prvním prckovi, mi dokonce ms vyvolávali paáč testy byly prázdné, tak dr myslela že se to jen spozdilo díky vysazení antikoncepce,,,sem ji tehdy vy:,–(ila v polovine ledna a po kamarádčiné svatbě jsme zjistila že jsme těhotná a to bylo 22.dubna v 7 tt. tak ted mě zaráželo proč nám to tak trvá,,,jen nechci vážně nich uspěchat, ale věřte že se mi bude krááásně usínat
Jo, to je jasné, já jsem to brala takhle s rezervou víc jak 14 dní - furt jsem vyčkávala, nechtěla jsem ani letět k doktorovi, abych nebyla jak hysterka…
Tak už tam tu druhou čárku mám silnější,dnes jsem si test dělala znovu z ranní moče.
MS nemám.Tak je tu naděje ![]()
Ahojte všichni,,,hlásím že jsme ve 4 tt,,,,,,vyšlo to,,,super jsme hrozně štastná,,,ted jen aby bylo vše ok