Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
První jsme se nechránili dva roky, druhé tři měsíce
byli jsme docela v šoku, že to šlo tak rychle.
První dvě děti se provedly hned. Druhý, ne úplně plánovaně, ve 3 měsících staršího
a to jsme si dávali pozor. Teď čekám třetí a to se povedlo po asi 1,5 roce. Jen jsem ale vysadila prášky a nechránili jsme se. Nehlídala jsem plodné dny, atd. Takže nemůžu asi říct, že jsme se snažili. Nevadilo by mi otěhotnět hned, až o rok později nebo i vůbec.
První 3roky, x potratů, zt, ženské operace a hromada problémů, druhé hned první měsíc co jsme to zkusili
Hned, ale v 9 týdnu nás překvapil potrat. Takže pauza a pak druhý měsíc se zadarilo s dobrým koncem. Třetí dítě pak trvalo rok intenzivní snahy.
@Anonymní píše:
Ahoj,
Jak dlouho jste se snažili při druhem dítěti? Bylo to kratší nebo delší než poprvé?Děkuji
Anonym: nikdo neví, že se snažíme
Druhé těhotenství se povedlo hned.
První po měsíci nechráněného. (Chtěla jsem vyměnit HA za tělísko, protože mi z nové HA bylo zle a rozhodilo mi to cykly, tak jsem si říkala, že ten měsíc se nic nestane, když jsem HA brala rok a půl…chyba předpokladu, tak jsme si ho samozřejmě nechali
)Druhé po prvním sexu po porodu. A třetí konečně plánované po 4 měsících, kdy jsme tomu dali volný průběh (nepočítala jsem ovulaci apod.)
Ahoj,
Jak dlouho jste se snažili při druhem dítěti? Bylo to kratší nebo delší než poprvé?
Děkuji
Anonym: nikdo neví, že se snažíme