Druhé kolo pohovoru

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
24.1.15 12:59

Druhe kolo pohovoru

Ahojte,

po pol roku hladania prace a x pohovoroch sa mi podarilo postupit do druheho kola pohovoru a to na poziciu, ktora ma fakt zaujala a rada by som ju ziskala.
Slo o administrativni cinnost, spracovanie obejdnavok na obchodnom oddeleni pre jednu firmu.Prve kolo bolo s obchodnym riaditelom, bola som pochvalena ze som si ako jedina nieco o nich precitala a celkovo to vyzeralo dobre, neriesil deti ani nic, len ci ich ma kto hlidat a ze nemusim na to odpovedat. Pak otazky typu preco prave k nam, kde sa vidite za 3 roky..predtym bol dotaznik dke sa pytali na dosavadnu prax (som uplne bez praxe a silne a slabe stranky, v com sa chcem este vzdelavat)..Myslim ze nas zaujemkin bolo max 15, hladal moj zivotopis medzi ostatnymi tak som to trochus ledovala…Bolo mi napisane ze druhe kolo ma trvat max 45 minut, u toho prveho ze max 30 minut.Bude na rovnakom mieste a podla mna s rovnakym clovekom, ta firma neni nejak extra velka. Neviete prosim co cakat, na co sa pripravit? Myslite ze to bude overovanie IT znalosti v praxi? Mam z toho docela strach uz si z VS a gymplu skoro nic nepametam :-(.Bude vdacna za vase skusenosti, rady, typy..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17565
24.1.15 14:00

Nejspíš tam bude přítomen tvůj budoucí přímý nadřízený, ptát se tě můžou klidně na to samé, ale třeba pro změnu v angličtině (pokud se nejdená o čistě domácí firmu). Nebo se to bude točit víc okolo konkrétní náplně práce, jestli máš například zkušenosti s excelem, co jsi v něm už dělala apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
632
24.1.15 14:16

Souhlasím s @Etcetera78, případně, pokud s tebou komunikuje nějaký personalista, klidně bych se na to zepatala. Je normální se ptát, jak bude druhé kolo probíhat, pokud to nebylo nastíněno už v prvním kole. Já jsem třeba říkala už v prvním kole, jak by probíhalo to druhé, případně jsem to sdělila postupujícím kandidátům, když jsem je do druhého kola zvala. Jako, kdo bude přítomen, zda to bude celé/převážně v cizím jazyce, zda budeme kandidáta testovat (ne konkrétně, ale třeba, že součástí bude i test odborných znalostí apod.). Občas nějakého kandidáta zajímalo i to, zda budeme ověřovat nějaké IT schopnosti, kvůli sadě MS Office. Je někdy těžké se rychle zorientovat v jiné verzi, když má třeba někdo doma 2003 a pak u pohovoru má něco zpracovat ve verzi 2013 a naopak. Takže takové otázky mi přišly příhodné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5570
24.1.15 14:45

Já když jsem hledala práci, tak jsem se vždy zeptala o čem to bude když mě pozvali do dalšího kola ;-) vždy mi na to rádi odpověděli tak se neboj zeptat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
24.1.15 14:58

Nechapu lidi, kteri zakladaj jedno a to same tema nekolikrat 8o je to fakt posahany!! Jakoby to nestacilo napsat jednou! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat