Platy ve státní sféře
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Platy ve státní sféře
Ahoj, ráda bych se zeptala těch, kdo pracují ve státní sféře na plný úvazek na administrativní pozici, jaký je váš hrubý měsíční plat? Předem díky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Záleží jaká je tam platova třída, podle katalogu prací náleží každé pozici určitá tabulka, podle toho je pak nutné i vzdělání. Třeba na 11.PT musíš mít magisterske vzdělání, na desítku stačí Bc myslím. Platové třídy se dají vyhledat na netu, záleží taky jestli by uznali nějakou praxi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
19750 - mám VŠ vzdělání, ale ke své práci ho nepotřebuji (tím chci říct, že kolegyně mají SŠ). Po pěti letech praxe. Začínala jsem na nějakých 14000 hrubého.
- Citovat
- Upravit
Probační asistent, na probační a mediační službě ČR, spadáme pod ministerstvo spravedlnosti, 9. platová třída, vzdělání mám bakalářské, cca 21 - 22 tisíc hrubého, ale začínala jsem před 13ti lety na soudě jako zapisovatelka v 6. platové třídě za 6.500,–Kč hrubého ![]()
- Citovat
- Upravit
Sociální pracovník na ÚP, VŠ vzdělání (kolegyně VOŠ, ty starší SŠ), 9. platová třída, 2 roky praxe, nástupní něco přes 16000, po zkušebce přes 18000 hrubého, včetně rizikových příplatků.
Předtím referent za asi 13000 a ještě předtím půl roku „odborná praxe“ (administrativa) za asi 10300 hrubého.
- Citovat
- Upravit
VŠ, 13. třída, 6. stupeň + osobko + část platu z EU zdrojů, 38 tis. btto.
- Citovat
- Upravit
Zaklad podle tabulky plus pak muze dost udelat osobko a priplatky a odmeny za odvedenou praci. Zalezi na pozici a druhu vykonavane prace a zapocitatelne praxi.
- Citovat
- Upravit
Soud, administrativní pozice, SŠ, 5 let praxe, 8. platová třída, 4. stupeň - 15.180,– Kč hrubého
- Citovat
- Upravit
Necelý rok coby sekretářka/administrativa (takže bez praxe), sš, 14 tis. hrubého.
http://kupnisila.cz/…idy-tabulky/
Platové třídy se zjistí podle katalogu (konkrétních) prací zde http://www.mpsv.cz/…_10_2010.pdf
- Citovat
- Upravit
Já mám 11tř a 5st + 2500sosobko, sem tam malá odměna, cca 2× ročně 5tis
ale musím podotknout, že jsem se docela nadřela, než jsme se na tuhle pozici dostala…
- Citovat
- Upravit