Platy ve státní sféře
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Platy ve státní sféře
Ahoj, ráda bych se zeptala těch, kdo pracují ve státní sféře na plný úvazek na administrativní pozici, jaký je váš hrubý měsíční plat? Předem díky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Záleží jaká je tam platova třída, podle katalogu prací náleží každé pozici určitá tabulka, podle toho je pak nutné i vzdělání. Třeba na 11.PT musíš mít magisterske vzdělání, na desítku stačí Bc myslím. Platové třídy se dají vyhledat na netu, záleží taky jestli by uznali nějakou praxi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
19750 - mám VŠ vzdělání, ale ke své práci ho nepotřebuji (tím chci říct, že kolegyně mají SŠ). Po pěti letech praxe. Začínala jsem na nějakých 14000 hrubého.
- Citovat
- Upravit
Probační asistent, na probační a mediační službě ČR, spadáme pod ministerstvo spravedlnosti, 9. platová třída, vzdělání mám bakalářské, cca 21 - 22 tisíc hrubého, ale začínala jsem před 13ti lety na soudě jako zapisovatelka v 6. platové třídě za 6.500,–Kč hrubého ![]()
- Citovat
- Upravit
Sociální pracovník na ÚP, VŠ vzdělání (kolegyně VOŠ, ty starší SŠ), 9. platová třída, 2 roky praxe, nástupní něco přes 16000, po zkušebce přes 18000 hrubého, včetně rizikových příplatků.
Předtím referent za asi 13000 a ještě předtím půl roku „odborná praxe“ (administrativa) za asi 10300 hrubého.
- Citovat
- Upravit
VŠ, 13. třída, 6. stupeň + osobko + část platu z EU zdrojů, 38 tis. btto.
- Citovat
- Upravit
Zaklad podle tabulky plus pak muze dost udelat osobko a priplatky a odmeny za odvedenou praci. Zalezi na pozici a druhu vykonavane prace a zapocitatelne praxi.
- Citovat
- Upravit
Soud, administrativní pozice, SŠ, 5 let praxe, 8. platová třída, 4. stupeň - 15.180,– Kč hrubého
- Citovat
- Upravit
Necelý rok coby sekretářka/administrativa (takže bez praxe), sš, 14 tis. hrubého.
http://kupnisila.cz/…idy-tabulky/
Platové třídy se zjistí podle katalogu (konkrétních) prací zde http://www.mpsv.cz/…_10_2010.pdf
- Citovat
- Upravit
Já mám 11tř a 5st + 2500sosobko, sem tam malá odměna, cca 2× ročně 5tis
ale musím podotknout, že jsem se docela nadřela, než jsme se na tuhle pozici dostala…
- Citovat
- Upravit