Naplňuje vás vaše práce?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Naplňuje vás vaše práce?
Všechny zdravím. Chci se zeptat - baví vás vaše zaměstnání, naplňuje vás, těšíte se do něj nebo děláte práci, která vás vůbec netěší a chodíte do ní jen proto, že prostě musíte a momentálně nemáte třeba jinou možnost, dělat to, co vás skutečně baví?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Asi tak před půl minutou mě napadlo, že založím podobnou diskusi ![]()
Já jsem v práci moc spokojená, dělám v oboru, který jsem vystudovala, mám částečný úvazek, skvělý kolektiv a miluju polední pauzy na kafe ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ne. Chodím tam jen kvůli penězům, jinak se tam hrozně nudím. I kolegové jsou nudní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podnikám, prvně mě to hodně bavilo, naplňovalo, dodávalo energii k růstu. Dnes už podnikám 13let a je to den ode dne horší a horší.
Třeba dnes jsme zjistili že se za mě vydává podvodník a přes inzerci prodává použité dětské kočárky. Už jen čekám kdy se začnou po netu šířit příspěvky o podvodu spojené s mým jménem a firmou a kdy dorazí policajti:-(
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Práce mě hodně baví, nedělám ve svém oboru, a je to různorodá práce, a celkem dobře finančně ohodnocená
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mismurka
Do práce se velmi těším. Zaměstnání je sice náročné, ale jsem tam velmi spokojená, s dobrými platovými podmínkami a skvělým zázemím.
- Citovat
- Upravit
Já mám svou práci ráda, máme výbornej kolektiv a práce mě baví ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mismurka ano, naplňuje mě to, ale trvalo, než jsem to objevila
Jen je blbé se občas sama přinutit..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ucim na druhem stupni ZS, i kdyz me ta prace nekdy hodne psychicky vycerpava a nektery deti bych nejradsi vystrelila na Mesic (a to dele nez jen na mesic
), tak si nedokazu predstavit, ze bych nekdy delala jinou praci. Ale nekdy me to tam pekne se. e. ![]()
Příspěvek upraven 22.01.15 v 19:03
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Svou práci mám hodně ráda, nemít doma děti, byla bych tam od rána do večera… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě moje práce taky velmi baví a chodím do ní ráda
Mám skvělé kolegyně se kterými si rozumím a doufám, že to tak zůstane.
Ale co si budeme povídat, nejlepší den je stejně pátek odpoledne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Před RD jsem svou práci měla ráda a bavila mě (jasně, že byly situace na
ale těch bylo minimum)
doufám, že po RD zase budu dělat něco co mě bude bavit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Delam to co jsem vystudovala, ale moc me to nebavi..casto premyslim, ze jsem se minula povolanim. Aspon ten kolektiv v praci je fajn a penize mam slusne. Jsem tam hlavne proto, ze to mam celkem jiste zamestnani se smlouvou na dobu neurcitou, coz je pro me vyhodny, kdyz chci otehotnet..Jinak uz bych byla davno pryc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Svou práci miluji. Chtěla jsem ji dělat od dětství a jsem šťastná, že ji mohu dělat i po mateřské a rodicacich, porozev oboru je velká nouze o místa ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dikybohu delam co me bavi. Tedy jsou tam i okamziky ktere me bavi mene, to kdyz se musim venovat marketingu
delam ve fitness.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit