Výpověd v práci - vyrovnání peněz?

Anonymní
23.1.15 05:36

Výpověd v práci - vyrovnání peněz?

Ahoj holky, mám dotaz, jsem na rodičovské a v práci, kde jsem předtím pracovala jsem v prosinci dala výpověď a šla jinam a včera večer koukám na bankovnictví a přišlo mi z práce 26.000 a já nevím, co mám dělat, pracovala jsem tam tedy na pár směn při rodičovské, ale to bylo v roce 2013 a předevčírem mi přišel papír za rok 2014 a mám tam rozepsané příjmy za 37000Kč, ale to už jsem tam dávno nebyla, vím, že jsem měla strašně moc nevyčerpané dovolené, je možné, že když jsem dala tu výpověď, tak že by to byla ještě stará dovolená, já vůbec nevím, co dělat, peníze by se nám fakt hodily, protože manželovi nezaplatil jeden zákazník celou zakázku, ale bojím se, abych z toho neměla nějaký průser…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3429
23.1.15 06:23

A co zavolat mzdove ucetni a zeptat se? Jinak dovolena se pri ukonceni prac. pomeru proplaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30316
23.1.15 07:05

Viděla bych to na proplacenou dovolenou. Nejlepší bude zavolat a zeptat se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
23.1.15 08:00

Proplacená dovolená :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.1.15 08:18

Určitě to bude dovolená a určitě je nejlepší tam zavolat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
23.1.15 09:32

To je příjemné zjištění pro ránu :mrgreen:..komu by se to nehodilo 8)..to jsi měla dost dovolené, nebo jsi měla dobrý plat ;)..neřešila bych to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19790
23.1.15 10:42
@Anonymní píše: … ale bojím se, abych z toho neměla nějaký průser…

Průser… v nejhorším budeš muset na výzvu vrátit bezdůvodné obohacení (po odečtení nákladů, které s tím máš). Jak je to s úroky, to nevím. Trestné to není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat