Neschopenka - špatně vyplněná profese
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Ahoj, no nevím, ale podle mě je to jedno
hlavní je, že tam nemáš třeba kuchařka
pokud je správně adresa, jméno atd., tak bych to neřešila…
Já když jsem hlásila pracovní pozici, tak mi taky napsala něco trochu jiného, aby se jí to vešlo do kolonky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Potřebuji poradit - dr mi ve středu předepsala atb a vypsala neschopenku, v práci jsem domluvená, že ji přinesu až příští týden, ale ted' jsem si všimla, že mi jí špatně vyplnil - pracuji jako vychovatel ve školní družině a na neschopence mám napsáno učitel - vadí to? Mám neschopenku poprvý v životě, vím, že je moje chyba, že jsem si nezkontrolovala. Prosím zachovat anonymitu nebo vše smazat, chodí sem kolegyně z práce a nerada bych, aby to věděla celá škola
taky myslím že je to jedno, já mám na každé neschopence něco jineho ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslim, ze to je sumak…ja bezne rikala treba jen administrativa nebo logistika…uz vidim chudaka doktora, jak by se pral s temi blaznivymi anglickymi nazvy, co jsem vetsinou mela
(pracovala jsem pro mezinarodni firmy)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Potřebuji poradit - dr mi ve středu předepsala atb a vypsala neschopenku, v práci jsem domluvená, že ji přinesu až příští týden, ale ted' jsem si všimla, že mi jí špatně vyplnil - pracuji jako vychovatel ve školní družině a na neschopence mám napsáno učitel - vadí to? Mám neschopenku poprvý v životě, vím, že je moje chyba, že jsem si nezkontrolovala
. Prosím zachovat anonymitu nebo vše smazat, chodí sem kolegyně z práce a nerada bych, aby to věděla celá škola