Druhé rande u mě doma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35379
6.10.26 10:46
@Tarena píše: Více

To je dost možný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
6.10.26 10:55

A byla to jedna z tech 10 moznosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
6.10.26 10:57

Jedine důležité je to, co cítíš ty. Pokud ti to přijde až moc, nic to nebrání laskavě říct nwco ve smyslu “to mi přijde noc rychle. Tak pojď me drink/ na výlet/ do divadla…“
Normální chlap to normálně vezme. A pako se urazí a bude házet na tebe, zes to prece chtela (kdyz jsi odmítla jeho návrhy na rande).
Proste bud uprimna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2103
6.10.26 10:59
@ivašot. píše: Více

No všechno:-), prostě že mu řekla, že to nechá na něm, protož ejí se z nabídky líbí vše. Jak můžete tvrdi, že to podala tak, že nic z toho nechce? O to tady jde… A jak jsem psala, normální a od ženy hezké je na jeho aktivotu něco vybrat a dát tím najevo zájem…Ale nemůžu přece tvrdit chováš se jak Zagorka nic sis nevybrala tak vybral on něco jiného…:-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2103
6.10.26 11:04
@arinecka píše: Více

Zkuste číst co píšu…Nějak se mi nechce to pořád opakovat:-). Já bych chlapa co se cpe ke mě na druhé rande nechtěla…V tuhle chvíli to mohl špatně pochopit, tak bych ho usměrnila, ale když bude pokračovat jen o sexu…poskytnu ho zpět do výběru:-). Ale každý ať si dělá co umí…a chce:-). bylo tady dost diskuzí o tom, že prvně chce kde kdo znát jaký je v sexu…aby neztrácel čas:-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19255
6.10.26 11:10
@mado píše: Více

tak rekneme si uprimne, ze si taky myslim, ze je cilem ji prefiknout :nevim: Ale zas jestli je tam dle slov chemie a maji sexualni narazky po telefonu, nedivim se mu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35379
6.10.26 11:44
@pisisvori píše: Více

Vzdyt o tebe vubec nejde, tak proc te to tak rozciluje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.10.26 12:27

No tak jako vážně by mě nenapadlo, když psal o kavárně, večeři, procházce, parku atd ze mi pak najednou řekne tady tohle….myslela jsem, ze vybere něco neutrálního, proto jsem to nechala na něm

• Citovat
  • Upravit
22838
6.10.26 12:31
@Anonymní píše: Více

Fakt je ti 27 let? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2103
6.10.26 12:32
@arinecka píše: Více

Mě naprosto nic nerozčiluje…:-). Jen je život krátký na zbytečné vysvětlování…:-), kdo chce pochopí, kdo nechce nebo neumí…jeho věc:-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2444
6.10.26 12:36

Nenadchla ses pro žádnou z 10 možností, tak k tomu přidal jedenáctou. Celkem logické, když spolu vedete peprnou konverzaci. Normálně mu napiš, že je to na tebe moc brzy a že radši ta kavárna. A příště buď rozhodnější, působí to strašně pasivně až bez zájmu, když si nic nevybereš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2103
6.10.26 12:37

Mě je 51 a také by mě to nenapadlo…Ano, že chtějí dva dospělí lidé sex je normální…ale jednám podle sebe a když řeknu " z toho co navrhuješ vyber, co je se ti nejvíc líbí" nečekám, že " přijde s nabídkou kvalitního sexu, navíc v mém bytě". Ale to je jeho problém…ty chytré tady, ber trochu jako otravný plyn:-), ony píšou do všech diskuzí podobně… Jen se rozhoduj dle svého pocitu…Já bych ho v tom trochu nechala vykoupat:-)…a podle jeho reakce se rozhodovala dál:-). Ono totiž většinou ti co o tom rádi mluví…nakonec skutek utek:-). Ale pravda je v tom, že když nabízí normální možnosti rande byloby fajn dát najevo zájem a to, že se snaží a i když je ti to v podstatě jedno, což naprosto chápu, tak si jedno vybrat:-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1550
6.10.26 12:43

Napsala bych mu, ze u me doma nejspis az prespriste, hodila k tomu smajlik a vybrala treba tu kavarnu. Pokud s tim nebude v pohode, aspon se smeti vynese samo. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8693
6.10.26 12:51
@Markéta188 píše: Více

Tak asi by bylo divné, kdyby chlap, když na prvním rande v duchu hodnotí dívku, nemyslel i na to, jak se s ní asi prcá :) Vždyť k tomu stejně všechny ty vztahy směřují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2103
6.10.26 12:54
@rmot píše: Více

Samozřejmě. Jen to, že není jeptiška a nějaké narážky snese a udělá neznamená, že si chlap může dovolit být oplzlý…Stejně jako to, když je holky sexy oblečená neznamená, že jí může chlap obtěžovat. Vypovídá to o něm ne o ní…I když u toho oblečení jsem já sama pro sexapeal a ne okatou vyzývavost:-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí