Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jedine důležité je to, co cítíš ty. Pokud ti to přijde až moc, nic to nebrání laskavě říct nwco ve smyslu “to mi přijde noc rychle. Tak pojď me drink/ na výlet/ do divadla…“
Normální chlap to normálně vezme. A pako se urazí a bude házet na tebe, zes to prece chtela (kdyz jsi odmítla jeho návrhy na rande).
Proste bud uprimna.
@ivašot. píše: Více
No všechno:-), prostě že mu řekla, že to nechá na něm, protož ejí se z nabídky líbí vše. Jak můžete tvrdi, že to podala tak, že nic z toho nechce? O to tady jde… A jak jsem psala, normální a od ženy hezké je na jeho aktivotu něco vybrat a dát tím najevo zájem…Ale nemůžu přece tvrdit chováš se jak Zagorka nic sis nevybrala tak vybral on něco jiného…:-).
@arinecka píše: Více
Zkuste číst co píšu…Nějak se mi nechce to pořád opakovat:-). Já bych chlapa co se cpe ke mě na druhé rande nechtěla…V tuhle chvíli to mohl špatně pochopit, tak bych ho usměrnila, ale když bude pokračovat jen o sexu…poskytnu ho zpět do výběru:-). Ale každý ať si dělá co umí…a chce:-). bylo tady dost diskuzí o tom, že prvně chce kde kdo znát jaký je v sexu…aby neztrácel čas:-).
@mado píše: Více
tak rekneme si uprimne, ze si taky myslim, ze je cilem ji prefiknout
Ale zas jestli je tam dle slov chemie a maji sexualni narazky po telefonu, nedivim se mu.
@pisisvori píše: Více
Vzdyt o tebe vubec nejde, tak proc te to tak rozciluje?
No tak jako vážně by mě nenapadlo, když psal o kavárně, večeři, procházce, parku atd ze mi pak najednou řekne tady tohle….myslela jsem, ze vybere něco neutrálního, proto jsem to nechala na něm
@arinecka píše: Více
Mě naprosto nic nerozčiluje…:-). Jen je život krátký na zbytečné vysvětlování…:-), kdo chce pochopí, kdo nechce nebo neumí…jeho věc:-).
Nenadchla ses pro žádnou z 10 možností, tak k tomu přidal jedenáctou. Celkem logické, když spolu vedete peprnou konverzaci. Normálně mu napiš, že je to na tebe moc brzy a že radši ta kavárna. A příště buď rozhodnější, působí to strašně pasivně až bez zájmu, když si nic nevybereš.
@Anonymní píše: Více
Mě je 51 a také by mě to nenapadlo…Ano, že chtějí dva dospělí lidé sex je normální…ale jednám podle sebe a když řeknu " z toho co navrhuješ vyber, co je se ti nejvíc líbí" nečekám, že " přijde s nabídkou kvalitního sexu, navíc v mém bytě". Ale to je jeho problém…ty chytré tady, ber trochu jako otravný plyn:-), ony píšou do všech diskuzí podobně… Jen se rozhoduj dle svého pocitu…Já bych ho v tom trochu nechala vykoupat:-)…a podle jeho reakce se rozhodovala dál:-). Ono totiž většinou ti co o tom rádi mluví…nakonec skutek utek:-). Ale pravda je v tom, že když nabízí normální možnosti rande byloby fajn dát najevo zájem a to, že se snaží a i když je ti to v podstatě jedno, což naprosto chápu, tak si jedno vybrat:-).
@Anonymní píše: Více
Napsala bych mu, ze u me doma nejspis az prespriste, hodila k tomu smajlik a vybrala treba tu kavarnu. Pokud s tim nebude v pohode, aspon se smeti vynese samo. ![]()
@Markéta188 píše: Více
Tak asi by bylo divné, kdyby chlap, když na prvním rande v duchu hodnotí dívku, nemyslel i na to, jak se s ní asi prcá
Vždyť k tomu stejně všechny ty vztahy směřují.
@rmot píše: Více
Samozřejmě. Jen to, že není jeptiška a nějaké narážky snese a udělá neznamená, že si chlap může dovolit být oplzlý…Stejně jako to, když je holky sexy oblečená neznamená, že jí může chlap obtěžovat. Vypovídá to o něm ne o ní…I když u toho oblečení jsem já sama pro sexapeal a ne okatou vyzývavost:-).