Druhé rande u mě doma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35385
6.10.26 12:57
@pisisvori píše: Více

Jaky vysvetlovani? Jsi malinio mimo teda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8699
6.10.26 12:58

Není holka jako holka. Některá ti řekne na druhém rande „nezdržuj a pojď prcat“, zatímco jiná ti na pátém rande dá facku, když ji při tancování sjedeš rukou nazadek :) Když se sejdou dva, co to mají stejně, tak je cokoliv v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2312
6.10.26 13:02

Jinak autorko, co, proboha, řešíš? Pokud tě tento jeho návrh naštval v běžných mezích, jednoduše daný plán odmítni. Pokud tě to pekelně nas®alo, pošli ho do háje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2108
6.10.26 13:02
@rmot píše: Více

No jasně to jsem psala taky…Ale je to o taktu a emoční inteligenci toho chlapa, poznat co s i může dovolit :-). A na straně ženy ukázat co je přes čáru:-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8699
6.10.26 13:23

Tak často platí, že nezkusíš-nevíš :) Přeci jen pokud na rande chytím ženskou za zadek, tak uvidím, jestli se ožene, tak nějak to přetrpí, nebo to bude potěšeně kvitovat. Mohu se jí dopředu zeptat „prosímtě potřebuji vědět, jak budeš reagovat, když tě chytnu za zadek“, ale obávám se, že tím docela zabiju spontálnost a emoce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1866
6.10.26 13:25

Pokud by holka odmítla všechny normální rande co navrhnu tak mi to jasně dává signál že o tyhle věci nemá zájem a chce jen sex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2392
6.10.26 13:36

Záleží, jestli s ním už chcete mít sex. Pokud ano, tak je to ok. Ale musíte počítat s tím, že mu možná jde čistě o ten sex a celé to seznamování absolvoval hlavně kvůli tomu, aby se někomu dostal do kalhotek. Soudila bych asi hlavně z konverzací. Pokud se v nich o mě zajímal, zjišťoval si o mě věci, byl schopný vést hlubší hovory, tak bych se asi úplně nebála, že mu jde jen o sex. Pokud se pořád v kruzích vracel k sexuálním narážkám, vlastně o mě do teď nic moc neví a ptala jsem se hlavně já, on spíš tak nějak bez zápalu odpověděl a šup zase k sexuálním narážkám, tak bych to vyhodnotila tak, že mu jde především o sex, ne tak moc o mě. A tam bych ho domů takhle brzy zvát nechtěla. Možná bych ho nakonec domů nechtěla zvát vůbec… Každopádně i mě přijde trochu drzé pozvat se k někomu domů. Zvlášť když tahle možnost mezi tím, co jste nabízela, nebyla… Dobrý dojem by to na mě neudělalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22843
6.10.26 13:40
@andiedvorakova píše: Více

on jí nabízel deset množností a on asi nic nevybrala, ani sama nic nenavrhla. Ona měla sexuální narážky v jejich konverzaci. Zase jeptišku a z něj predátora bych nedělala.
Ve chvíli, kdy on nabídne deset navrhů a madam na nic nereaguje, tak z toho logicky vychází, že ona chce sex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11340
6.10.26 13:48

Nabízel on. A za mne tedy 10 veci je hodne.
A otázka je, zda to poslal najednou nebo postupne. Pokud postupne a ona furt nic, no ja bych uz vycerpanim odpadla byt ten chlap :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2392
6.10.26 13:48
@Anonymní píše: Více

Když se vás muž ptá, co chcete dělat a vyjmenuje deset věcí, tak se neodpovídá: „Nechám to na tobě.“ Odpovídá se: „Tak pojďme do té kavárny.“ Máloco otráví na plánování rande tak moc jako umrlčí typy, co nikdy neví, co chtějí dělat a kam chtějí jít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11340
6.10.26 13:49

Pak rekne mne je to jedno a na rande bude otravena, ze to nechtela a nebavi se :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2108
6.10.26 13:52
@mado píše: Více

Mě by z toho teda vyšlo jedině to, že nevím, jak moc o mě vlastně stojí…sex ne…Ale nejsem chlap…Chlapi mě vždy docela chtěli a tak jsem zvyklá si vybírata trochu si s nima hrát…Stejně bych si pohrála s ním…Ale jak jsem psala, ona nemusela říct nevím, mohla to říct stylem pro mě je fajn vše vyber ty…I když sama bych to neudělala. Pokud to bylo takhle a on navrhl k ní domů a flašku…užila bych si sex a hledala dál nebo ho poslala do háje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22843
6.10.26 13:58
@Tarena píše: Více

přesně, on ji vezme teda na kolo, ona bude nemehlo, bude padat, nevyjede ani krtičinec, způsobí dopravní nehodu a bude za to moci ten chlap, protože to vymyslel. I když jí dával dvacet návrhů a ona na všechno řekla nevím a jak chceš ty. A ve finále ona bude naštvaná na kolo výlet a on na ni, že to byl trapas a mohla hned říct, že není sportovní typ a mohli jít krmit nutrie k řece.
Takové typy, co pořád neví a neznají a nemají názor, to je hrozně náročné pro okolí na jakoukoliv interakci,
Stejně tak mohla přijmout jeden z jeho deseti návrhů a ted nemusela být dotčená, že jí jako jedenácté řešení navrhl jít k ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2108
6.10.26 14:00
@mado píše: Více

Bože vy jste ale drama queen:-). Tak asi by nedala vybrat jemu, kdyby tam bylo něco co nechce a že těch možností bylo 10 tady píšete vy…Ale jak píšu, vybrat si měla…Život se ale nežije pozpátku…to už nevrátí…takže hledání viníka je k prdu:-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22843
6.10.26 14:05

hned v úvodním príspěvku píše, že ji dal deset návrhů. Ve vztahu je hlavní komunikace, ne si s někym hrát, ani být netečná a mouchy snězte si mne,, takhle se totiž ten vztah nikdy nikam neposune. Jak on má vedět kam vztah směrovat, když ona neprojeví o nic zájem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí