Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Asi je jedno, co k tomu řekneme my. Důležité je, jak to cítíš ty.
Udrzela bych to jeste na chvili nekde venku. Jako kdyz budes chtit, muzes si ho pozvat domu, ale na druhe rande se takhle pozvat, brat s sebou alkohol co uvolnuje mravy.. vzdyt se vubec jeste neznate.
A proc chce vlastně k ní, aby pak mohl zdrhnout? Aby ona nevěděla, kde bydlí? ![]()
Mě by teda aspoň večeře venku a pak by se vidělo ![]()
@Anonymní píše: Více
Treba mel dojem, ze to takhle chces, kdyz jsi nevybrala nic z deseti jiných možností.
Napsala bych, že měl vybírat z těch x možností…tahle, kterou navrhuje ve výběru nebyla…:-). A dle jeho reakce bych se zařídila. Osobně bych nikdy takového chlapa nechtěla…Na sex může dojít kdykoli, když oba chtějí, ale tahle oplzlost je prostě jen nerespekt k tobě…
@Anonymní píše: Více
tak když sis nevybrala nic z jeho deseti navrhů, pochopil z toho, o co ti jde a navrhl to, kam to nejspíš směrovat chceš. Protože proč by sis jinak nevybrala žádný z deseti navrhů na rande. A ted začneš dělat zagorku. Bud navrhni něco svého nebo s ním jednej na rovinu, že máš tedy pocit, že jiskra přeskočila, chemie tam je, nezletilí už nejste, tak vztah posunete někam dál. Tím, že jsi zamítla jeho návrhy jsi mu dala najevo, že nestojíš o sport, divadla, výlety, večeře…nevím, co ti ještě všechno nabídnul. Tak z toho jasně vyšlo najevo, co tedy chceš. Navíc jsi mu napsala, že to necháš na něm, tak navrhl, co by chtěl on. A ted děláš upejpavou po sexuálně laděné konverzaci.
Zkus si rozmyslet, co vlastně teda chceš.
Ahojte,
Asi měsíc si intenzivně píšu s jedním klukem (oba 27 let) a když jsme se viděli, tak jsme si dost sedli.. preskocila jiskra i chemie.. jenže když jsme si začali psát o druhém rande, tak tam dal ma vyber asi 10 veci co je možné delat,.. rekla jsem mu, ze to nechám na nej a on mi ihned napsal, ze navrhuje, ze koupi lahev, neco k tomu a pujdeme ke me domu.. nevim, prijde mi to dost drzé se takto pozvat.. je pravda, ze nase konverzace byla místy trochu sexuálně zaměřena, ale tohle mi prijde moc..
Nebo to beru jen ja jako moc a je to OK?