Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kolik ti je? Pokud přes 30, tak už bych to o moc déle než rok radši nenechávala. Zjistit zda ovuluješ a kdy, pokud to bude v pořádku, tak by nebyl od věci spermiogram muže. Jinak nevím, jaká je tvá otázka. ![]()
Jsem na tom stejně. Syn se povedl hned první měsíc a o druhé se snažíme už 9 měsíců. Tak nevím kde je problém, ovulace u me probíhá.
Ahoj, taky jsem to zažila…první se povedlo druhý měsíc, o druhé jsme se snažili dva a čtvrt roku. Cca po roce a půl jsme se rozhodli, že to s dr. řešit nechceme a smířili jsme se s jedináčkem. No a pak jsem v létě odjeli k moři a vraceli jsme se už ve čtyřech.
Pokud to chceš řešit s dr., tak je na čase. Minimálně zkontrolovat ovulaci a spermiogram.
Taky tak, první hned a na druhé jsme se museli snažit 4,5 roku
Právě že už mi bude 33 tak čekam na další menzes a půjdu na ty hormony a manžel na spermonogram
Mozna by pomohlo zjistit nejdriv kdy mas ovulaci nez delat stojky nazdařbůh…
@Anonymní píše:
Ahojky holki omlouvam se o anonym ale chodi sem tchyne:-)už rok se snažime o druhe mimi a furt nic. Antikoncepci jsem vůbec nebrala po pohlavnim styku dělám stojku a furt se nedaří:-)uplá ale nato nejsem nejsem taková že počítam menzeš s dělám testy nechávám to volne ale přijde mi to už dlouho. Přitom prvni bylo hned druhý mesic po snaženi:-)
mám mezi dětmi rozdíl 8 let.. dřív to nešlo.. to, že šlo první hned neznamená, že tak půjde i druhé. dojdi ke gyn, základní vyšetření, chlap na spermio atd.. mohlo se lecos změnit.
První snažení asi 3 měsíce, tehu bylo neúspěšně. Druhé až po 13 měsících! Jsem mladá, i manžel. Bez zdrav. problémů. Koupili jsme si erotické pomůcky, muž je v posteli rád submisivni, ja dominantní. Tak nás to pohltilo, ze jsme měli sex denně. To se při oplodnovani nedoporučuje, ale ejhle, těhotná
bez stojek, počítání dnů, měření bazalni teploty. Jinak jsme normální lidi, žádní BDSM maniaci. Jen to oproti normálnímu sexu mělo takovou jinou energii ![]()
Ahojky holki omlouvam se o anonym ale chodi sem tchyne:-)už rok se snažime o druhe mimi a furt nic. Antikoncepci jsem vůbec nebrala po pohlavnim styku dělám stojku a furt se nedaří:-)uplá ale nato nejsem nejsem taková že počítam menzeš s dělám testy nechávám to volne ale přijde mi to už dlouho. Přitom prvni bylo hned druhý mesic po snaženi:-)