Lze obejít pozitivní buněčnou imuninutu inseminaci?

145
31.5.16 19:13

Lze obejít pozitivní buněčnou imuninutu inseminaci?

Ahoj holky, v Podolí mi přišli na výrazně pozitivní buněčnou imunitu na sperma - 25% (norma je 65 - 120%), BI na trofoblast je zcela v normálu, mám užívat Prednison 5 mg, za dva měsíce povoleno v době ovulace snažení… Máte některá zkušenost, že jste obešly cestu pomocí IUI, aniž by jste užívaly kortikoidy, když se zahnízděním asi problém není a jde „jen“ o ty spermie? :) Nevím si rady, jestli hned do sebe tlačit kortikoidy, nebo to zkoušet jinak a Prednison si nechat jako další možnost… Díky za vaše zkušenosti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
145
31.5.16 19:51

@JayLee děkuju moc, doufala jsem, že to jde zkrácením cesty oblafnout, ale když ne, tak to beru a jdu do léčby, jsem vděčná, že jsem se do toho Podolí téměř po třech letech trápení vůbec dostala… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
31.5.16 20:30

@JayLee po dvou měsících mám snížit dávku na 2,5 mg a mám pokračovat v užívání, ale už můžem zkusit v době ovu i to snažení ;) kontrola po třech měsích… A tobě se podařilo po dobráni prednisonu přirozeně, nebo jsi šla na iui? Přemýšlím, že jestli ten jeden pokus za ty dva měsíce pro jistotu právě neriskovat a jít na jistotu do iui :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí