Druhorodičky Praha listopad 2012

195
22.5.12 09:54

Druhorodičky Praha listopad 2012

Milé maminky, je mezi Vámi některá z Prahy, která čeká druhé miminko a má termín porodu říjen - prosinec 2012? Ráda bych kamarádku nejen pro sebe, ale také kamaráda nebo kamarádku pro svou osmiletou dcerku a spojence pro svého muže:-) Budu se těšit na všechny příspěvky!!! Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6021
22.5.12 10:53

Ahoj Martino, koncem října čekáme druhé mimčo, jinak máme doma syna a v srpnu mu bude 7 let a mně bude 38. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
22.5.12 15:48

Ahoj Evi, to já zvládla všechno trošku dřív:-) Je mi 32 let a naší Denisce bude v srpnu devět:-) Ve které části bydlíte? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
22.5.12 16:04
@martina_8055 píše:
Ahoj Evi, to já zvládla všechno trošku dřív:-) Je mi 32 let a naší Denisce bude v srpnu devět:-) Ve které části bydlíte? :mavam:

my jsme Holešovice, u Strossmayeráku a vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
22.5.12 20:04

Fííha, my jsme z Horních Počernic:-) A kde budete rodit? Jsi někde registrovaná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
22.5.12 20:08
@martina_8055 píše:
Fííha, my jsme z Horních Počernic:-) A kde budete rodit? Jsi někde registrovaná?

já jsem se registrovala u Apolináře, rodila jsem tam i syna a ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
23.5.12 09:44

Já jsem se registrovala v Podolí. Dcerku jsem rodila v Ostravě, protože z Ostravy pocházím. V Praze bydlím teprve třetí rok. U Apolináře jsem měla divný pocit z toho, že rodící mámy jsou odděleny pouze plentami a že když chceš jít při porodu do sprchy, potkáš cizího tatínka. To mě odradilo. Ikdyž věřím, že jinak to tam bude perfektní. Jen doufám, že neporodíme dříve. Mám termín 14.11. a do 7.11. je v Podolí plánovaná uzavírka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
24.5.12 08:52
@martina_8055 píše:
Já jsem se registrovala v Podolí. Dcerku jsem rodila v Ostravě, protože z Ostravy pocházím. V Praze bydlím teprve třetí rok. U Apolináře jsem měla divný pocit z toho, že rodící mámy jsou odděleny pouze plentami a že když chceš jít při porodu do sprchy, potkáš cizího tatínka. To mě odradilo. Ikdyž věřím, že jinak to tam bude perfektní. Jen doufám, že neporodíme dříve. Mám termín 14.11. a do 7.11. je v Podolí plánovaná uzavírka…

Mně ty boxy až tak nevadili…a v můj TP v Podolí mají uzavírku, taky jsem chtěla tam, ale osud rozhodl za mě, pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
24.5.12 09:03

A kdy máš TP? V Podolí mají uzavírku do 7.11. a já mám TP 14.11., tak se teď taky modlím, aby to nebylo dřív, protože budu namydlená:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
24.5.12 09:08
@martina_8055 píše:
A kdy máš TP? V Podolí mají uzavírku do 7.11. a já mám TP 14.11., tak se teď taky modlím, aby to nebylo dřív, protože budu namydlená:-(

TP mám 31.10. a od 30.10. je ta uzavírka, myslím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
24.5.12 09:24

JJ, teď jsem na to koukala. Uzavírka je 30.10. - 7.11. Já jen doufám, že se do toho týdne netrefíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
24.5.12 09:33
@martina_8055 píše:
JJ, teď jsem na to koukala. Uzavírka je 30.10. - 7.11. Já jen doufám, že se do toho týdne netrefíme.

teď už je to stejně jedno, registrovaná jsem u Ap. a nakonec jsem za to asi ráda, aspoň se děti narodí ve stejný porodnici :dance:
A Ty doufej, ať Ti to vyjde :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
24.5.12 10:53

To jo, Apolinář je určitě dobrá volba. Kdyby nevyšlo Podolí, chtěla bych taky tam. Ale teď kdybych se trefila do uzavírky, Apolinář mě bez registrace nevezme, že?
A co nákupy? Už jsi s něčím začala? A víte co to druhé bude? Necháš si říct?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
24.5.12 18:30
@martina_8055 píše:
To jo, Apolinář je určitě dobrá volba. Kdyby nevyšlo Podolí, chtěla bych taky tam. Ale teď kdybych se trefila do uzavírky, Apolinář mě bez registrace nevezme, že?
A co nákupy? Už jsi s něčím začala? A víte co to druhé bude? Necháš si říct?

to nevím zda by Tě vzali k Ap. ale myslím, že spíš Motol…
Nákupy zatím nehrotím, času dost, dnes jsem tedy utrácela za sebe a koupila si něco málo těhu. a pohlaví nevíme, nechce se nám pořád ukázat, já doufám v holčičku :dance: :dance: a vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
24.5.12 21:27

Já nákupy taky nehrotím, ale připadá mi, že je za ty roky všechno jinak. Nevyznám se v kočárcích, jsou jiné odsávačky a sedačky a úplně všechno:-) Tak si říkám, kdy to při práci nastuduju? Co Ty, chodíš do práce? A máš právi v pohodě, co se těhu týče?
My byli na utz 12+0 a to prý ještě není vidět a teď jdeme 16+1, což je přesně za týden, tak už se nemůžu dočkat a doufám, že to vidět půjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí