Poradna duly
Jana Čurdová
Která maminka očekává velkou slávu ve stejný den jako já??? ![]()
Ahoj,tak ja uz to mam skoro rok za sebou,mela jsem termin taky 3.8. a maly se narodil 22.7.Jak ten cas leti
Preju ti,at vse dopadne dobre ![]()
No já už se nemůžu dočkat,stále počítám dny,týdny měsíce…No hrůza.Někdy si říkám, že chci aby už byl mezi námi,a pak si zase řeknu, ať ještě zůstane v bříšku,aby byl pořádně „dopečený“ (tak nějak se to říká ne???
)Už je to čekání nějaké dlouhé…Jsem zvědavá jak moc bude pomačkaný,jaký bude mít oči,kolik vlásků a zda opravdu má pindíka ![]()
ja jsem se taky nemohla dockat,vubec ke konci tehotenstvi se to strasne vleklo.Maly se narodil a ted si nekdy rikam,jaka to byla parada,kdyz jsem ho mela jeste v brise…
Taky se dockas a uzivej si,tise ti zavidim ![]()
tak já měla přesně před rokem stejný termín 3.8.2011,malá se narodila až 8.8.
tak přeji pohodový zbytek těhotenství a na konci zdravé mimčo
srpňátka jsou super
ta moje lvice je pěkná dračice ![]()
Já mám jeden termín 16.7. a druhý 6.8., ale babička mého přítele, řekla že to určitě bude 3.8. jako se narodila ona ![]()
tak já to zažívám potřetí a těším se snad nejvíc,jaké to třetí bude,bude těm předchozím podobné a kdo to bude,jaký člověk,dcera a syn jsou naprosto jiní co do povahy a podoba jak v čem,třeťátko je naše neplánované a milé překvapení,tak jsme zvědavý dvojnásob,já mám TP trochu dřív první 19.7 a druhý 27.7
a odpočítávám minuty ![]()
@Gabulle píše:
Já mám jeden termín 16.7. a druhý 6.8., ale babička mého přítele, řekla že to určitě bude 3.8. jako se narodila ona
teda to máš daleko od sebe ty termíny,nějak extra,já mám 8 dní a to už mi přišlo moc,ale vím kdy byla ovulka a sedí to na chlup,ty jsi ji musela mít hodně pozdě,že ![]()
Nemůžeme se s dr. shodnout, já mu říkám, že jsem musela otěhotnět na své narozeniny 23.10. (PM - 10.10.)a on, že to není možné (a já vím, že pak sex nebyl víc jak měsíc, bohužel když už jsme se s přítelem potkali doma, tak jsme padli do peřin a spali), že malý odpovídá o 3 týdny míň, pak že jsem otěhotněla nějak 2.11., jenže on viděl malého naposled někdy v 11.týdnu a jak je velký teď neví, třeba to dohnal, ale to se asi nedovím ![]()
@Gabulle píše:
Nemůžeme se s dr. shodnout, já mu říkám, že jsem musela otěhotnět na své narozeniny 23.10. (PM - 10.10.)a on, že to není možné (a já vím, že pak sex nebyl víc jak měsíc, bohužel když už jsme se s přítelem potkali doma, tak jsme padli do peřin a spali), že malý odpovídá o 3 týdny míň, pak že jsem otěhotněla nějak 2.11., jenže on viděl malého naposled někdy v 11.týdnu a jak je velký teď neví, třeba to dohnal, ale to se asi nedovím
a ve 12tt jsi byla screeningu,tak to změří nejlíp a ten TP je brany jako nejpřesnější,nebo mně dr ještě dělá ve 32tt kdydítko změří a vypočítá váhu zároveˇv přístroj určí i TP ale není to tak přesné ![]()
Ahoj já mám termín porodu 3.8. ale ještě mě čeká utz ve 30tt příští týden tak jsem zvědavá jestli nám ho nezmění
Jinak už taky posunuji kalendář očima, už se na malou moc těším ![]()
Jeee,tak to mě čeká až ve 32tt UZ a děsně se těším. A taky při tom UZ se vypočítává opět datum???Doufám že řekne do 30.6. ![]()
@PetulkaKol No mě moje doktorka říkala že na tomhle velkém utz dostanu asi ještě třetí termín porodu…
mě by taky nevadilo kdyby řekl že to bude dřív ![]()
@Pce no ja bych se taky nezlobila,jen aby miminko bylo v pořádku
Už to chci mít za sebou.Poslední dobou nemůžu už moc dlouho sedět,protože mě začíná tlačit na žebra
Jinak já mám podle PM 3.8,podle UZ 29.7. a podle prvních pohybů 27.7.,takže by přibyl ještě další??? ![]()