Měsíc do porodu - červen 2012

492
9.5.12 11:49

Měsíc do porodu

Ahoooj, tak už jen měsíc a mám prcka doma :-) Už se těším, jste tu někdo na tom podobně???? Ráda bych vyzjistila, jak to máte s poslíčkama a se strachem atd atd :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13142
9.5.12 11:59

Ahóój :mavam:

Taky mi zbývá už jen měsíc, jasně že se těším, ale nebudu lhát a přiznám, že porodu se obávám :( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
9.5.12 12:07

A cítíš nějaký poslíčky nebo tak? Pojď se nebát :-) Já se ještě před měsícem bála jak čert kříže, ale teď už se těším až si lehnu na břicho a přestanou mě bolet záda, že šel strach stranou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
9.5.12 12:16

Mám tvrdnutí bříška, bolest jako při MS a píchání na děložním čípku…ale nějákou ukrutnou bolest jsem nepocítila a ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
659
9.5.12 12:17

Ahoj holky taky mám poslední měsíc, a už se moc těším až sundám baťůžek a budu mít mimi venku, děsně mě bolí záda, a přidalo se ještě koleno. A co dělaly zuby to ani nemluvím 8o Za týden se jdu mrknout do porodnice, už pomalu chystám tašku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
9.5.12 12:25

@kometa32 No právě nevím, jsem poprvé těhotná, ale myslím, že poslíčky to budou, občas se mi tam dole objeví jakoby křeč či jak bych to popsala :-)Ale je to jen pár vteřin a přejde, zatím to ani neříkam příteli, on by asi plašil :-) A tvrdé bříško poznáš jak?
@Lola29
Tak já vyloženě ty záda, pak žáha, zuby naštěstí v poho… 16.5. jdu sepsat porodopis. A tašku už mám asi měsíc sbalenou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3734
9.5.12 12:29

ahoj holky,také mám měsíc před sebou.
na jednu stranu se těším,na druhou vím,jak moc mi to bříško a pohyby budou chybět.
já nemám asi nic. s malou jsem také nic neměla a rodila z ničeho nic o měsíc dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
9.5.12 12:34

@slunicko100
Fakt? Tak ty už jsi mamka… A jak poznáš, že budeš rodit? To jsou otázky co??? Ale já fakt nevím. Jak poznáš, že už máš jet do porodnice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
659
9.5.12 12:37

@slunicko100 a to se říká že se holčičky přenáší, tak jsem zvědavá.
A co nevolnosti holky, užily jste si? Já úplně bez, ani jednou mi nebylo špatně, jen jsem musela včas posnídat.Nahoře mám 9kg :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
9.5.12 12:40

@Lola29
No já zvracela jednou, byla jsem těsně po obědě a prcek mě nakopl přímo do žaludku :-) Jinak nevolnosti taky žádné :-) 9kg???? To se máš. Já mám 15kg navrch… fuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2457
9.5.12 12:43

Ahojky, tak já mám termín od zítra za měsíc.
Už se taky těším, ale jelikož i vím do čeho jdu, tak jsou tam i ty obavy. První porod skončil po 14 hod. císařem. Ted jsme zvědavá jak to bude. Hrozí mi plánovaný císař, protože mám vyhřezlé plotýnky.
Věci do porodnice mám zatím jen na hromádce. Prát věci na prcka se chystám až ted.
Občas mi tvrdne břicho a od včerejška mi odchází hlenová zátka. V pátek mám poradnu tak jsem zvědavá co řekne dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2457
9.5.12 12:47

Tak já jsem měla nevolnosti z hladu. Ale ani jednou jsem nezvracela. Spíš mně trápí nižší tlak skoro každé dopoledne. 2× jsem měla co dělat abych se někde doopravdy nesložila. No a váhově jsem na tom asi nejhůř. Zatím 17 kg. Jenže hodně zadržuji vodu. Skočí mi to třeba i o 2 kg během týdne. Včera jsem byla na masáži a maserka se divila, kde ty kg mám. Prý se jí zdá, že jsem spíš i v některých oblastech ubrala. Je pravda, že pořád nosím rifle, které jsem nosila před těhotenstvím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
9.5.12 12:47

tak já mám do termínu porodu, který mám v průkazce 16 dní a zatím nic.. žádní poslíčci( nebo je nepoznám?) jen sem tam to někde zabolí, malá tlačí na žebra, břuch trochu zavází, nohy otékají, ale jinak nic.. porodu se celkem bojím, ale snažím se na to nemyslet.. jsem smířená s tím, že až to přijde, tak mi nezbyde nic jiného než do toho jít se sílou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
9.5.12 12:51

@isand
odchází hlenová zátka? A to poznáš jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2457
9.5.12 12:56

Odchází takový hodně hustý „průhledný“ hlen. Může mít různou barvu nažloutlou narůžovělou, někdy i s krvavými nitkami.
U Terky mi odešla cca týden před porodem. Ale může odcházet i třeba měsíc před.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí