Měsíc do porodu - červen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
659
9.5.12 13:49
:oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
9.5.12 13:51
@kometa32 píše:
@paam Není zač se omlouvat. Já právě přemýšlela nad tou plodovkou dost často, že když praskne doma je to O.K. Ale někde venku? :think:
@isand píše:
@kometa32 to je taky moje noční můra. Co když mi praskne někde na veřejnosti, třeba na nákupu, než až půjdu pro malou do školky.
U Terky jsme měla strach, že mi prdne třeba v autobuse. Každý týden jsem jezdila 50 km.
To by byl pěkný trapas

No právě, když najednou budeš mít mokro v rozkroku na veřejnosti, to musí být hrůza, ale na druhou stranu, lidi snad nejsou déčka a vidí že jsi těhotná a snad i nerodičové vědí, že praská voda, tak by to zas tak trapný být nemělo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1738
9.5.12 13:54

tak já se právě už dlouho obávám že to nepoznám že mi odchází plodová voda a že mimčo bude na suchu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
9.5.12 13:56
@paam píše:
No právě, když najednou budeš mít mokro v rozkroku na veřejnosti, to musí být hrůza, ale na druhou stranu, lidi snad nejsou déčka a vidí že jsi těhotná a snad i nerodičové vědí, že praská voda, tak by to zas tak trapný být nemělo ne?

Je to buď anebo :mrgreen: Třeba budou vědět, že je to plodovka, nebo jsi neudržela moč :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
9.5.12 13:57

Já třeba jsem dělala servírku, vždy (3×) ve slušných restauracích a když jsem byla asi půl roku po škole, k nám přišla na čajík a zákusek jedna těhulka, byla tam sama, a na střechu spadl kus zledovatělýho sněhu z vedlejší budovy, a ta paní se tak lekla, až jí praskla voda, a že bylo natřískáno v celý restauraci, byla doba obědů zrovna, ale nikdo se vůbec netvářil pohoršeně či tak, naopak, všichni měli porozumění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
9.5.12 13:58
@KIKOLETEK píše:
tak já se právě už dlouho obávám že to nepoznám že mi odchází plodová voda a že mimčo bude na suchu :roll:

Tak ale přijdou bolesti ne? A v porodnici už zjistí, že ta plodovka tam není, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
659
9.5.12 13:59

@paam myslím že lidi to pochopí, stejně co tak slyším začíná většina porodních bolestí v noci, aspoň si to teda myslím a tak nějak s tím počítám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
9.5.12 14:02

@Lola29
No já taky si myslím, nebo asi víc doufám, že to přijde v noci, protože zas než se ve dne dovolám tomu mýmu do práce, to bych asi do auta sedla a dojela si pro něj :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3734
10.5.12 10:15

holky, nějak nestíhám. chodím jěště pořád do práce. k tomu odpoledne s malou na kroužky a večer odpadám.

Mě začala odtékat voda,kontrakce spíš žádné,nevěděla jsem ,že je to voda. Jela jsem do porodky,tam řekli,že musím zůstat. Dostala jsem kapačku kvůli té vodě. Večer mě zkontrolovali,otevřená jsem byla stále jen na 2prsty,tak mě nechali být. Nic mi nebylo.
Ráno v 7 jsem měla klystýr, v 8 jsem dostala kapačku oxitocynu a v 11hod byla malá na světě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
10.5.12 10:46

Ty jo, tak to je cool, já myslela že když praskne voda, že to zaručeně poznám :roll: A co máš za práci, že ještě pracuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1738
10.5.12 15:07

ahoj holky :)
my máme doma takové vedro že uplně odpadávám a pomalu nejsem ničeho schopna :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
11.5.12 09:20

Ahojky :mavam:

Holky, jaké papírové pleny kupujete do porodky? S tím výřezem na pupík mají taky v drogérii, nebo pouze v lékárně? A cenu, nevíte? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
11.5.12 12:47

Ahojda, no ja mam koupený normálně Pampers new baby. Myslíš, že to chce nějaký specialní, jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2457
11.5.12 13:59

ja jsem měla u Terky normálně pampers 2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
11.5.12 15:05

Já jsem dostala papír od lékáře co s sebou do nemocnice a tam psali pleny nejlépe s výřezem na pupík.. :think:
Byla jsem se ptát jen v drogerii Teta a tam nic takového nemají. Do lékárny budu mít cestu příští týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí